DOLAR
32,3366
EURO
35,2085
ALTIN
2.246,62
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Parçalı Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
7°C
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
10°C

GENÇ YAZAR BİLAL SAMİ GÖKDEMİR BOZÜYÜKLÜ HAYRANLARI İLE BULUŞTU

GENÇ YAZAR BİLAL SAMİ GÖKDEMİR BOZÜYÜKLÜ HAYRANLARI İLE BULUŞTU

Sevilen genç yazar Bilal Sami Gökdemir, Bozüyük’te düzenlenen söyleşi programında hayranları ile buluşarak kitaplarını imzaladı.

Bozüyük Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşi programında sevilen yazar Bilal Sami Gökdemir Bozüyüklü hayranları ile bir araya geldi. Gençlerle Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde bir araya gelen Gökdemir “Okuma alışkanlığı, her şeyden önce toplu yaşamanın ve toplumsal huzurun güvencesidir” dedi. Bilim adamlarının televizyonun zararlarını gidermek için üç şey önerdiğini ve bunların bulmaca çözmek, kitap okumak ve matematik ile meşgul olmak olduğunu dile getiren Gökdemir, televizyonun insanları yönlendirdiğini, insanlar yerine karar verdiğini ve beynin sol lobunu atıl bıraktığını vurguladı. Konuşmasının devamında “Bilim adamları araştırma yaptıklarında 1 saat televizyon seyretmenin beyne verdiği zararı 7 saat bulmaca çözerek kapatabildiklerini söylüyorlar. Televizyon neden insan beynine zarar veriyor? Çünkü beyin iki lobdan oluşmakta; sağ lob ve sol lob olmak üzere. Beynin sağ lobu; okuma, tahlil etmenin yanında analiz etme görevini yürütmektedir. Sol lobu ise resimlendirme, şekillendirme ve hareketlendirme görevini yapmaktadır. Biz televizyon izlediğimiz esnada beynin sol tarafını aslında televizyona kiraya veriyoruz. O esnada beynin sol tarafı çalışma ihtiyacı hissetmiyor ve çalışmaya, çalışmaya bir zaman sonra kabiliyetini de kaybediyor, bunun neticesinde de dikkat, hafıza, zekâda gerilik baş gösteriyor. Onun içinde mümkün olduğunca televizyonla aramıza mesafe konulması şarttır” diyen Gökdemir programı düzenleyen Bozüyük Belediyesi’ne ve özellikle Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür etti. Söyleşinin sonunda sahneye gelen Bozüyük Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Esat Zencir yazar Bilal Sami Gökdemir’e kendilerini Bozüyük’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek programa katılımı nedeni ile teşekkür etti ve plaket takdiminde bulundu. Program bitiminde özellikle gençlerin çok sevdiği ve yakından takip ettiği sevilen genç yazar Bilal Sami Gökdemir kitaplarını imzaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.