DOLAR
32,3313
EURO
35,1685
ALTIN
2.241,80
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
7°C
Bilecik
7°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

”GELECEK EMİN ELLERDE ÇALIŞMALARIMIZLA BOZÜYÜK ŞAHA KALKACAK”

AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ ADAYI SELİM YAĞCI: ”GELECEK EMİN ELLERDE ÇALIŞMALARIMIZLA BOZÜYÜK ŞAHA KALKACAK”

AK Parti Milletvekili adayı Selim Yağcı, 24 Haziran seçimleri sonrasında nasip olur da milletvekili seçilirse Bilecik ve Bozüyük başta olmak üzere tüm ilin refah seviyesinin yükseltilmesi için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Bozüyük’ün Bilecik’in kalbi olduğunu da vurgulayan Yağcı, “Başarılı Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı ile birlikte el birliği ve güç birliği yaparak yerel ile genelin ortak ve uyumlu çalışmasının nimetlerinden Bozüyük’ü en iyi şekilde istifade ettireceğiz” dedi.

Selim Yağcı açıklamasında, “24 Haziran seçimleri sonrasında nasip olur da Milletvekili olarak seçilirsem hiç vakit kaybetmeden 27 Temmuz tarihinde ihalesi yapılacak Bozüyük Devlet Hastanesi başta olmak üzere, Hal Meydan projesi ve 4 Eylül Mahallesine yapılacak kapalı yüzme havuzu projesiyle ilgili olarak bakanlıklar düzeyinde gerekli çalışmaların hızlandırılması noktasında gayret sarf edeceğim. Bozüyük uzun zamandır hak ettiği ancak alamadığı hizmetleri, AK Parti Belediyeciliği ile Fatih Bey kardeşim sayesinde son yıllarda zaten hızla almaktadır. Ben böyle güzel çalışmalar ve projelerin hazırlanması noktasında emek harcayan çok değerli Fatih Bey kardeşimi canı gönülden kutluyorum. Milletvekili seçildiğimde de projelere benim tarafımdan her türlü desteğin verileceğinin tüm halkımız tarafından bilinmesini istiyorum. Bozüyük’ün sorunlarını en iyi bilen biri olan Fatih kardeşimle, sırt sırta verip iktidar desteğini de yanımıza alarak Bozüyük’ü şaha kaldıracağız. Bilecik’in kalbi olması hasebiyle Bozüyük’ümüze yapacağımız yatırımlar sayesinde hizmet ritmini en yüksek noktaya çıkartacağız. El ele gönül gönüle vereceğiz Bilecik’i Türkiye’nin marka şehirlerinden biri haline getireceğiz. İnşallah 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde halkımız birlik, beraberlik, kardeşlikten yana ve istikrardan yana oy kullanarak her zaman olduğu gibi en doğru kararı vererek Bozüyük’ümüzün Bilecik’imizin Türkiye’mizin önünü sonuna kadar açacaktır. Buna yürekten inanıyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.