DOLAR
32,3799
EURO
35,1599
ALTIN
2.323,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Fikret Karabıyık yeniden Merkez İlçe Başkanı

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı kongresi bugün düzenlendi.

Bilecik Şeyh Edebali kültür ve Kongre Merkezinde bugün düzenlenen 5. Olağan Merkez İlçe Kongresinde mevcut merkez ilçe başkanı Fikret Karabıyık’ı yeniden başkan olarak seçtiler.

AK Parti Genel başkanı Başdanışmanı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik’in de katıldığı kongre’de AK parti Bilecik Gençlik Kolları Çelik için muhteşem bir karşılama töreni hazırladı.

Çelik, yaptığı konuşmada adeta stand-up yaptı, 2011 yılında kurulan AK Partinin kurulma aşamasında yaşanan olayları anlattı ve arada espiriler yaparak kongreye katılan herkesin beğenisini kazandı.

AK Partinin kurulduktan sonra 9 kez sandığın halkın önüne gittiğini ve 9 sandıkta da AK Partinin galip geldiğini anlatan Çelik, “Halk bizim yanımızda durdu ve bizim tezlerimize destek verdi.. Biz halkın yüreğine dokunabilirsek, halkın nabzını tutabilirsek, biz insan sıcaklığını halkımıza hissettirebilirsek, bu millet bizi başına taç eder” dedi.

Cumhurbaşkanını yüzde 52 oyla Çankaya köşküne taşıdıklarını ifade eden Çelik, şöyle konuştu:

“Halk bizim karakaş karagözümüze aşık olduğu için oy vermedi. Eğer milletin değerleriyle değerlenebilirseniz, onun değerleri ile alay eder, onun değerleriyle mücadele eden değil o değerleri paylaşan ve yaşayan insanlar olursanız, onun ihtiyaçlarını, memleketin kaynaklarını iyi kullanarak eğer karşılayabilirseniz, bu insanlar sizi başlarına taç eder. Nitekim bunların örneklerini gördük. Biz yola çıktığımız günden beri önümüze birçok engel koydular. Ama dirayetle, samimiyetle, sadakatle, birbirimize sarılarak bütün engelleri birlikte aştık. O zaman ki davaların yüzde 99’u kurgu davaları. Biz tecelliye inanırız. Kullar hesap yapar, kulların hesabı vardır. Ama en büyük hesabın sahibi Allah’tır ve Allah’ında bir hesabı vardır. Hiçbir kulun hesabı bu hesabın üzerine çıkmaz. Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır. Biz yeter ki samimi ve dürüst olalım, yeter ki birbirimize sarılalım ve kenetlenelim. Allah’ın izniyle biz birbirimize karşı samimi olduktan sonra hepimizin sahibi Allah’tır ve biz halka ve hakka da dayandığımız sürece Allah’ın izniyle sırtımız yere gelmeyecek. Biz yolumuza bu inançla devam ediyoruz. Eğer bugün yolsuzluk varsa bu eserler nasıl yapılıyor. Kim beytülmale, kim tüyü bitmemiş yetimin hakkına ve fakir fukaranın ekmeğine elini uzatırsa o eli kırmak bizim namus borcumuzdur. İnsanın olduğu yerde sıkıntılar ve yanlışlar var. Önemli olan bunlara birileri göz yumuyor mu? göz yummuyor mu?, mesele budur. İnsanlar kendileri nasılsa karşısındakini de öyle görüyor. Birisi kendisi nasılsa muhatabını da öyle görüyor. Siz ağzınızla kuş tutsanız, ne yaparsanız yapın birileri sizi eleştirir. Biz ‘Yüzde yüz insanların oyunu alacağız’ diye bir iddiamız yok. Ama hamdolsun bu memlekette sokaktaki her iki vatandaştan birisi bize tercihini kullanıyor ve 12 yıldan beri tek başımıza halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da Allah’ın izniyle devam edecek.”

– “Bizans oyunları bizde olmaz”

Türkiye’nin etrafındaki 9 ülkenin idare edilemeyecek durumda olduğunu belirten Çelik, Türkiye’deki siyası istikrarın ve nimetin farkında olunması gerektiğini söyledi.

Kongre’nin ardından Fikret Karabıyık 211 delegenin oyuyla yeniden Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

DSC06614_resized

DSC06639_resized

DSC06621_resizeda446

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.