DOLAR
32,3228
EURO
35,0703
ALTIN
2.306,75
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Fevzi Bubilik dün kurulan DGP’den bugün istifa etti.

Bilecik medyasının sürekli gündeminde olan isimlerden Fevzi Bubilik katılmış olduğu DGP (Demokratik Gelişim Partisi) den ilk toplantı sonrasında ayrıldığını açıkladı.
Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal’ın kurduğu DGP de demokrasi dışı br ortam olduğunu belirten Bubilik,İdris Bal’ın gücünün yetmediği bir takım işlerin olduğunu söyledi.
İdris Bal ile görüştüklerinde parti ile ilgili bazı tereddütlerinin olduğunu söyleyen Bubilik,ilk toplantıda bir emrivaki ile karşılaştıklarını belirtti.
Hakarete uğradım

Başkanlık Divanı’nı oluşturma konusunda itiraz ettiğini söyleyin Fevzi Bubilik, toplantıda yaptığı itiraz sonrasında İşadamı Kani Kudu ile tartıştıklarını ve Kudu’nun kendisine ‘fitneci’ diyerek hakaret ettiğini ifade etti. Parti ile ilgili bir takım kararların oldu bittiye getirilerek alındığını ve partide demokrat bir ortam olmadığını söyleyen Fevzi Bubilik, sonrasında istifa ettiğini belirtti.
Bal’ın gücünün yetmediği şeyler oluyor

“Daha Kurucular Kurulu’nun tamamı oluşmadan karar alamazsınız, bu demotratik olmaz” diyen Fevzi Bubilik, parti toplantısındaki tavrın ve tutumun iyi olmadığını ve İdris Bal’ın ötesinde partiye etki eden bir gücün olduğunu iddia etti. İdris Bal’ı yakın bir zamanda tanıdığını ifade eden Fevzi Bubilik, Bal ile bir sorunu olmadığını buna rağmen Bal’ın gücünün yetmediği bir takım şeylerin olduğuna üzülerek şahit olduğunu dile getirdi.

10334372_1510023412577118_2167009680451730605_n

Kaynak:Star

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.