DOLAR
32,3630
EURO
35,0283
ALTIN
2.323,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Eskişehirspor Bozüyükspor’la Yollarını Ayırdı

Eskişehirspor Bozüyükspor’la Yollarını Ayırdı

Eskişehirspor Yönetimi, Bozüyükspor ile yollarını ayırdı.

Lig başında Bozüyükspor’u pilot takım ilan eden Eskişehirspor yaşanan olumsuzluklar neticesinde Bozüyükspor’u pilot takım olmaktan çıkardı.

Eskişehirspor resmi internet sitesinde konu ile ilgili şu açıklamaya yer verildi:

Göreve gelmeden önce yapacağımızı taahhüt ettiğimiz uygulamalardan bir tanesi de pilot “rezerv” takım oluşturma yönünde harekete geçmekti. Bu düşüncemize paralel olarak seçimden hemen sonra bu konuda da adım atarak komşu ilçe takımı Bozüyükspor ile görüşmelere başladık. Amacımız bir yandan Eskişehirspor’a pilot takım kazandırmakken diğer yandan çok değer verdiğimiz Bozüyükspor’umuzun liglere katılamama tehlikesini ortadan kaldırmak ve ligde daha güçlü bir kadro ile mücadele etmesini sağlamaktı. Bozüyükspor Başkan ve yöneticileri ile yapılan görüşmelerde her konuda mutabakat sağladık.

Yapılan anlaşmaya göre , Bozüyükspor’a kulübümüzde lisanslı 9 futbolcumuzu karşılıksız bir şekilde kiralık olarak aktardık. Buna ilaveten teknik direktör, masör ve iki kulüp arasındaki ilişkiyi sağlayacak idari koordinatörün maaşlarını ödemeyi üstlendik. Böylece uyum içinde başlayan çalışmalar, lisans çıkarma aşamasına gelindiğinde sekteye uğradı. Kulübümüz büyük bir fedakarlık göstererek lisanslar çıkartılamadığından liglere katılamama gibi bir durumda kalan Bozüyükspor’a 100 bin TL’lik bir katkı yaparak bu sorunu da halletmiştir.
Bu şekilde başlanan yeni sezonda Bozüyükspor üzerine düşün hiçbir vecibeyi yerine getirmediğinden sıkıntılar büyüyerek içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Bu durumda çalışması ve başarılı olması oldukça zor olan Teknik Direktör Ergin Işık, görevinden istemeyerek de olsa istifa etmiştir. Bu istifanın da yönetimimizi oldukça üzdüğü beyan edilmiştir. Gelişmesi için verdiğimiz oyuncularımızın bulunduğu takımın başına yeni atanan çalıştırıcının tespitinde de görüşümüzün alınması gerektiği muhakkaktır. Ancak bütün bu iyi niyetli düşüncelerimize karşın yeni yapılan atamada görüşümüz dahi alınmamıştır. Buna rağmen geçen süre içerinde bekleyip gözlem yapmayı tercih ettik. Görülen odur ki ilerleme ve gelişme beklediğimiz futbolcularımızda maalesef tam tersine önemli düşüşler tespit edilmiştir.Bu noktadan hareketle Bozüyükspor Kulübü ile olan ilkesel beraberliğimize devam etmeyeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz. Pilot takım uygulaması için yeni hazırlıklarımızın olduğunu spor kamuoyunun bilgilerine ayrıca sunarız.

 

Haber: Levent Sünal

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.