DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

ESKİŞEHİR’DEN BİLECİK’E ZİYARET

ESKİŞEHİR’DEN BİLECİK’E ZİYARET

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen programa katılan gençlerden oluşan heyeti, ağırladı.

Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluş’un Şehri Bilecik, Şeyh Edebali Türbesi  ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ile sesini ülkemiz ve dünyaya duyurmaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi; her gün gerek heyet ve gruplar şeklinde gerek bireysel olarak ağırladığı misafirleri ile  Bilecik’in tanıtım ve turizm faaliyetlerine büyük katkılar sağlıyor.

Özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, ülkemizin dört bir köşesinden konuklarını ağırlıyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen program kapsamında gençlerden oluşan heyet, Şeyh Edebali Türmesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’ni gezdi.

Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce ve Bilecik Belediyesi Görevlisi Hilmi Kalyoncu ve Muhlis Aydemir ilimizi ziyaret eden heyeti ağırlayarak, şehrimizin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretleri kapsamında; Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Gösteri Salonu’nda, Bilecik Fethi belgeselini izleyen heyete, ilimizi tanıtıcı kitap ve dergiler hediye edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.