DOLAR
32,3397
EURO
35,1175
ALTIN
2.311,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

ESKİŞEHİR ALPU KAYMAKAMI ÖMER ÖZBAY’DAN OSMANELİ İLÇESİNİ ZİYARET

ESKİŞEHİR ALPU KAYMAKAMI ÖMER ÖZBAY’DAN OSMANELİ İLÇESİNİ ZİYARET

Eskişehir Alpu İlçesi Kaymakamı Ömer ÖZBAY ve beraberindeki heyet Osmaneli İlçesini ziyaret etti. Alpu Kaymakamı Ömer ÖZBAY, Alpu Tarım İlçe Müdürü Cemal SÖNMEZ BAŞ, Tarım İlçe Müdürlüğü veteriner hekimi Sevgi Gözde DEMİRAY ve Alpu’da kasaplık yapan esnaflardan oluşan bir grup, Osmaneli Belediyesine ait ilçe mezbahasını incelemek üzere Osmaneli’ne geldiler.

Belediye Başkanı Münür ŞAHİN’i makamında ziyaret eden Alpu Kaymakamı Ömer ÖZBAY, “İlçemizde hayvancılık gelişmekte. Kasap esnafımız hayvanları kestirmek için Eskişehir’e gitmek zorunda kalıyorlar. Kaymakamlık olarak KOSGEB aracılığıyla ilçemize mezbaha kurmak amacındayız. Osmaneli Belediyesine ait mezbahayı incelemek üzere Başkanımızın misafiri olduk” dedi. Belediye Başkanı Münür Şahin ve Alpu Kaymakamı Ömer Özbay, heyet ile birlikte Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı’yı da makamında ziyaret etti.

Osmaneli İlçe Kaymakamı Edip ÇAKICI da Alpu Kaymakamına “Hoşgeldiniz” diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı olarak ilçeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Alpu Kaymakamı Ömer ÖZBAY, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ve Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, heyet ile birlikte Osmaneli Belediye mezbahasında incelemelerde bulundu. Osmaneli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Veteriner Hekim Abdullah Tetik, mezbaha hakkında Kaymakam ve Tarım ilçe müdürüne teknik konularda açıklamalar yaptı. Belediye Başkanı Münür ŞAHİN’in misafirlerine verdiği öğle yemeğinden sonra, Alpu Kaymakamı ve beraberindekiler ilçeden ayrıldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.