DOLAR
32,5555
EURO
34,8483
ALTIN
2.431,16
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

“EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR”

“EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR”

10-16 Mayıs Dünya Engelliler haftası nedeniyle, Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, Osmaneli’de yaşayan engelli vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus SÖYLET İçmeler Tesisinde eşi Tomris Şahin ve Osmaneli Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sibel BÜYÜKGÜNEY ile birlikte engelli vatandaşlarımızı misafir eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, “Bizleri kırmayıp programımıza teşrif eden değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizim gözümüzde en büyük engel sevgisizliktir. Sizlerin altın gibi kalplerinden samimi duygularla yükselen güzel sözleri duymak çok farklıydı. Allah sizlere ömür boyu sağlık, yaşam sevinci ve mutluluklar versin. Bizler için hiçbir zaman unutulmayacak değersiniz. Sizlerle daha sık beraber olmanın yollarını bulmalı ve sizleri çok daha sık hatırlamalıyız. Dostluk, kardeşlik hukuku bunu gerektirir. Bu akşam Prof. Dr. Yunus SÖYLET İçmeler Tesislerinde bizimle beraber olduğunuz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Gece boyunca misafirleri ile çok yakından ilgilenen Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Yarın ne olacağımızı Allah’tan başka kimse bilemez. Engelli vatandaşlarımız için Osmaneli’de engel olabilecek her türlü fiziki yapıyı ortadan kaldıracağız. Onlar için daha güzel mekanlar meydana getireceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.