DOLAR
32,3393
EURO
35,1244
ALTIN
2.238,69
BIST
8.773,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
8°C
Bilecik
8°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Ekonomik Yaptırım Senaryosuna İnat Projelere Devam Ediyor

Ekonomik Yaptırım Senaryosuna İnat Projelere Devam Ediyor

Belediye Başkanı Nihat Can, ABD’nin birçok ülkeye olduğu gibi ülkemize de uyguladığı ekonomik terör ve ekonomik yaptırım senaryosuna inat ‘’Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde tüm ülkede olduğu gibi Dirilişin Şehri Bilecik’te de üretmeye ve vizyon projeleri bir bir gerçekleştirmeye devam ediyoruz.’’ Dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin hiçbir güce boyun eğmeyeceğini ve Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet anlayışıyla, her zaman zulme ve baskılara karşı dik duracağını vurgulayan Belediye Başkanı Nihat Can, Ülke ve Millet olarak her zaman üretmeye ve büyümeye devam ettiklerini kaydetti.

Bilecik Belediyesi’nin de onu aşkın vizyon projeyi hali hazırda gerçekleştirmeye devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi:

‘’ABD ve yönetimi kontrolden çıkmış bir güç olarak birçok dünya devletine karşı olduğu gibi ülkemize karşı da ekonomik teröre başvuruyor. Uluslararası hakları ve hukuku göz ardı edecek şekilde gerçekleştirilen ekonomik yaptırım senaryosuna karşı bizler, ülke ve millet olarak bir ve beraber olacağız, uygulanmak istenen senaryoyu geri püskürteceğiz. Bu anlamda doların artması ya da başka uygulamalar Millet ve Ülke olarak, bizleri büyük davamızdan ve gelişmemizden geri koyamayacaktır. Bizler ülke ve millet olarak şu ana kadar birçok hain girişim ve uluslararası hukuka aykırı teşebbüslerle karşı karşıya kaldık. Tarihinde, 7 düvelin birden saldırısına karşı zafere ulaşan bir Milletin torunları olarak, bugün de hiçbir kötü emel ve girişim bizleri yolumuzdan döndüremez. Mazlum ve mağdurların umudu olma hedefinden geri çeviremeyecektir’’ dedi.

BİLECİK BELEDİYESİ OLARAK ŞU ANDA 10’U AŞKIN PROJENİN YAPIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesinin hedef koyduğu 10’u aşkın vizyon projenin tamamlanarak, vatandaşların hizmetine girdiğini ve hali hazırda birçok büyük projenin de yapımının hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Ülke olarak Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve değerli yönetimi, birçok kötü emel peşinde olanlara inat üretirken ve ülkemizi büyütürken bizler de Bilecik Belediyesi olarak çok şükür şu ana kadar büyük otogarlar, büyük alışveriş merkezleri, spor alanları, kültür ve kongre merkezleri, katı atık yönetim tesisleri, arıtma tesislerini tamamlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bugün de bir yandan Türkiye Projesi niteliğindeki 1299 Uluçınar Projesinin keşif çalışmalarını sürdürürken diğer yandan mahallelerimizi son teknolojik Arıtma Tesisleri, Yeni Kent Meydanları ve Alışveriş Alanları, bölge ve ülkemizde örnek niteliğinde Botanik Park, Teleferik Projesi, Çocuk Trafik Eğitim Pisti, Şampiyon Tepe, Dikey Bahçe ve Sosyal yaşam Projeleri ve Bilecik geneli asfalt ve altyapı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu projelerimizin çoğu da tamamlanmak üzere. İnşallah hemşerilerimiz ile birlikte açılışlarını gerçekleştireceğiz.

Biz Bir’iz Beraberiz. Birlikte Bilecik Birlikte Türkiye’yiz. Canla Başla İlk Günkü Heyecanla Durmak Yok Yola Devam… ‘’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.