DOLAR
32,5916
EURO
34,8605
ALTIN
2.501,97
BIST
9.685,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

EFELER DİYARINDAN BİLECİK’E TARİH GEZİSİ

EFELER DİYARINDAN DİRİLİŞ, KURULUŞ VE KURTULUŞUN ŞEHRİ BİLECİK’E TARİH GEZİSİ

Nazilli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışma ile bir araya gelen muhtarlar, Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’e gezi programı düzenlendi.

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan ve yoğun ziyaretçi ağırlayan ilimizin tarihi ve kültürel değerleri tanıtılmaya devam ediyor.

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen Muhtarlar Tarih Gezisi programı Bilecik’e gelen muhtarlar, programları kapsamında Şeyh Edebali Türbesinde dua etti ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezdi.

Nazilli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Demir ve Köy TV Sunucusu Mehmet Özen’in de katıldığı gezi programında; ilimizin tarihi yerleri gezildi.
Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ve Gösteri Salonu’nda Bilecik’in fethini izleyen heyet, Bilecik’e gerçekleştirdiği güzel çalışmalar dolayısıyla Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Ziyaret sonunda; Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce tarafından konuklara, ilimizi tanıtıcı dergi ve hediyeler taktim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.