DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Edebali Türbesi Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı

Edebali Türbesi Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı

Bilecik Belediyesi tarafından Şeyh Edebali Sosyal Donatı ve Peyzajı düzenleme ve yenileme çalışmaları tamamlanarak, vatandaşların hizmetine girdi.

Bilecik Belediyesi tarafında Edebali Türbesinin bulunduğu alanda gerçekleştirilen ve içerisinde yeni tuvaletler, ihtiyaç alanları, bebek bakım ve emzirme alanları ile çok amaçlı bölümler ile peyzaj çalışmalarının gerçekleştirildiği çalışma tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ve birim müdürleri Cuma namazı sonrasında çalışmaların tamamlandığı alanı inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Bilecik Belediyesi tarafından alanda güzel bir çalışmanın gerçekleştirildiğini ve tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

‘’Orhan Gazi Camii’nde Cuma namazımızı eda ettik. Namaz sonrası yapımı tamamlanan Şeyh Edebali Sosyal Donatı ve Peyzaj alanında incelemelerde bulunduk. Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridimiz, yoğun şekilde ziyaret edilmeye başladı. Bilecik Belediyesi olarak, hemşehrilerimiz ve dışardan gelen misafirlerimizin daha rahat ve sağlıklı bir ziyaret gerçekleştirmeleri adına güzel bir çalışmayı tamamladık. Burada vatandaşlarımız birçok ihtiyacını daha kolay ve rahat bir şekilde gerçekleştirilecek. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun.’’ İfadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.