DOLAR
32,3769
EURO
34,9712
ALTIN
2.325,70
BIST
9.060,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Dünyanın Yarısı, bu fuarda olacak

Dünyanın Yarısı, Growtech Eurasia Antalya Tarım Fuarı’nda Olacak…

29 Kasım-02 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da yapılacak olan Growtech Eurasia Antalya Tarım Fuarı, 30 ülkeden 800 firma ve 85 ülkeden 80 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Uluslararası katılımcı sayısının geçtiğimiz yıla oranla yüzde 40 arttığını ifade eden Growtech Marka Direktörü Engin Er, henüz fuar açılmadan yapılan online kayıtlara göre uluslararası ziyaretçi sayısında da yüzde 80’lere varan artış gözlemlendiğini ve bu yıl 85 bin ziyaretçi sayısına ulaşarak rekor kırmayı hedeflediklerini açıkladı. Er, “Bu veriler ışığında Dünyanın yarısının Growtech Eurasia Antalya Tarım Fuarımızda olacağını söyleyebiliriz” dedi .

Growtech Eurasia 17. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı, 29 Kasım- 02 Aralık tarihleri arasında ‘Tarım ve Teknolojinin Global Buluşması’ ana temasıyla Antalya Expo Center’da 50 bin m2 alanda yapılacak. ‘Sulama ve Sera Teknolojileri’, ‘Bitki Besleme ve Koruma’, ‘Traktör ve Tarım Makineleri’ ile ‘Tohumculuk’ ana kategorilerinden 30 farklı ülkeden 800 lider firmanın katılacağı fuara, 85 ülkeden 85 bin ziyaretçi katılımı bekleniyor.

Tarımın uluslararası buluşması olan Growtech Eurasia’da T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın koordinasyonunda ve Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’nin organizasyonu ile Alım Heyeti Programı düzenlendiğini ifade eden Growtech Marka Direktörü Engin Er, “Azerbaycan, Çek Cumhuriyeti, Gürcistan, Hırvatistan, Kazakistan, Kosova, Sudan, Tacikistan, Ürdün gibi ülkelerden 27 firmanın temsilcileri Growtech Eurasia’da katılımcılarımızla birebir görüşmeler yapacak. Ayrıca, İspanya, Hollanda, İtalya, Fransa, Çin, Tayvan, Kore gibi ülkeler çok büyük metrekarelerle Growtech’de yer alıyorlar. Hatta Türkiye’ye binlerce kilometre uzaklıktaki Siri Lanka’dan bile katılımcımız bulunuyor. Dış dünyadaki her türlü olumsuz koşula rağmen uluslararası katılımcı sayımızı yüzde 40 arttırmayı başardık. Online ziyaretçi kayıtlarımıza göre uluslararası ziyaretçi sayısında da yüzde 80’lere varan artış gözlemledik. Bu yıl 85 bin ziyaretçi sayısına ulaşarak rekor kırmayı hedefliyoruz. Bu veriler ışığında Dünyanın yarısının Growtech Eurasia Antalya Tarım Fuarımızda olacağını söyleyebiliriz” dedi.

Growtech Eurasia ‘Tarım Sohbetleri’ İlk Kez Yapılacak…

Growtech Marka Direktörü Engin Er ise Growtech Eurasia 17. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı’nın tarım sektörünü hem ticari hem de bilgi paylaşımı alanında buluşturan ortak bir platform olduğunu ifade etti ve bu kapsamda, Growtech’de ilk defa ”Tohumculuk Sektöründe Yeni Yaklaşımlar” ve “Tarım Teknolojilerinin Bugünü ve Geleceği” başlıklı Growtech Tarım Sohbetleri gerçekleştireceklerini söyledi. Engin Er, fuarın ikinci günü 30 Kasım’da 14:00-16:00 saatleri arasında yapılacak Growtech Tarım Sohbetleri’ne Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Yılmaz, Fidan Üreticileri Birliği (FÜAB) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Tanrıver, Sera Konstrüksiyon, Donanım ve Ekipman Üreticileri ve İhracatçıları Derneği (SERKONDER) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aytekin, Sera Yatırımcıları ve Üreticileri Birliği (SERA-BİR) Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Yanmaz, Fide Üreticileri Birliği (FİDEBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper TevsDoktar Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Tanzer Bilgen, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları ve Teknoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mehmet Topakçı gibi sektörden önemli isimlerin konuşmacı olarak katılacaklarını kaydetti.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.