DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
21°C

DİZİ OYUNCULARI ”KURULUŞ VE KURTULUŞUN ŞEHRİ BİLECİK’TE

 DİZİ OYUNCULARI ”KURULUŞ VE KURTULUŞUN ŞEHRİ BİLECİKTE 

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 10.’su gerçekleştirilen 10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında ilimizde sahne alan ”Yetersiz Bakiye” adlı oyunda oynayan ve Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncularından Aykız rolünde oynayan Hande Subaşı ve Afşin Bey rolünde oynayan Turgut Tunçalp’in yanı sıra usta oyuncu Hakan Yılmaz ve Eylül Öztürk Bilecik’te idi.

”Yetersiz Bakiye” adlı oyun ile izleyicilere keyifli anlar yaşatan oyuncular, oyun sonunda tiyatro festivali hakkında değerlendirmelerde bulundu.

GÜZEL OYUNCU HANDE SUBAŞI:

”BİLECİK’TE KEYİF DOLU BİR OYUN YAŞADIK”

Bilecik’te keyif dolu bir oyun oynadıklarını kaydeden Subaşı, ”Bizim de 10. oyunumuz. Bilecik’in bu tiyatro festivali kapsamında 10. yılında olmak bizim için de çok özel oldu. Güzel bir izleyici var. Biz keyif aldık. Seyirciler keyifli olunca bizler de keyif aldık.” dedi.

USTA OYUNCU TURGUT TUNÇALP:

”OSMANLI’NIN KURULUŞ TOPRAKLARI OLAN BİLECİK’TE OLMAK BENİM İÇİN ÇOK GÜZEL”

”Osmanlı’nın kuruluş toprakları olan Bilecik’te olmak benim için çok güzel” ifadelerine yer veren Usta oyuncu Turgut Tunçalp, şunları söyledi:

”Osmanlı’nın kuruluş toprakları Bilecik’te olmak benim için çok güzel. Ben askerlik vazifesi için Bilecik’te bulundum. Onun dışında, Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali’nin ilk yılında Bilecik’e geldim. Şimdi de burada olduğum için çok mutluyum. Salonumuz dolu oldu. Seyircinin keyifli olması çok başka birşey.

USTA OYUNCU HAKAN YILMAZ:

”BİLECİK’TE TİYATRO VE SEYİRCİ MUHTEŞEMDİ”

Bilecik’te tiyatronun ve seyircinin muhteşem olduğunu dile getiren Usta Oyuncu Hakan Yılmaz, ”Seyirci muhteşem. Bilecik seyircisinin karşısında olmak çok güzel. Oyun sonunda da belirttiğim gibi Bilecik çok şanslı. Çünkü sanata, sanatçıya ve sanatsevere değer veren bir belediye Başkanı. Burda oynamaktan onur duyduk. Festivalin kapanış oyununu bizim sergilememiz bizleri ayrıca mutlu etti. Türkiye’de tiyatronun kesinlikle festivalleşmesi lazım. Salonların çoğalması lazım. Bilecik’te çok güzel bir salonla karşılaştık. Her gittiğimiz yerde bu kadar çok olanağa sahip salon bulamıyoruz. inşallah bütün şehirlerde böyle salonların olması dileğimizle. Şunu da ifade etmeliyim. Tiyatronun ulusallıktan uluslararası boyuta ulaşması da çok muhteşem bir durum.” şeklinde konuştu.

GÜZEL OYUNCU EYLÜL ÖZTÜRK:

”SALONLARIN DOLU OLMASI BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Bilecik’te güzel bir tiyatro seyircisinin olduğunu gördüklerini sözlerine ekleyen Öztürk, ”Bilecik ve Bilecik seyircisi muhteşem. Ben ilk defa Bilecik’e geliyorum. Zaten çok büyük bir salon, çok beğendik. Koltukların dolu olması ve sanatseverin çok olması beni ayrıca mutlu etti. Özellikle Bilecik halkı favorim arasında yer alıyor.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.