DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

DEMOKRASİ NÖBETİNDE GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZDAN GURUR VERİCİ TABLO

DEMOKRASİ NÖBETİNDE GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZDAN GURUR VERİCİ TABLO

Tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük’te de 15 Temmuz’da yapılan darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbeti aralıksız olarak devam ediyor. Günün ilk ışıklarına kadar devam eden dün akşamki nöbete sevilen tiyatro sanatçısı Yusuf DURU ile radyo ve televizyon programcısı Mehmet Zeyd YILDIZ katılarak Bozüyük’lü demokrasi nöbetçilerine destek oldu.
Bozüyük Belediyesi tarafından şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlarımız için Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan ve akşam namazının ardından başlayan programda sahne alan sevilen tiyatro sanatçısı Yusuf DURU nükteli sohbeti ile radyo ve televizyon programcısı Mehmet Zeyd YILDIZ’da okuduğu birbirinden güzel şiir ve natlarla programa renk kattı. Gece boyunca devam eden programda fetö terör örgütü lanetlenerek şehitlerimiz için dualar edildi. Marşların hep bir ağızdan okunduğu gecede Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve demokrasi nöbetine katılan geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sahneye çıkarak ellerinde bayraklarıyla birlikte büyük bir coşku ile marşları seslendirirken oluşan tablo izleyenleri hem duygulandırdı hem de gururlandırdı. Programa katılan sanatçılara üzerinde Metristepe Anıtı bulunan seramik tabak hediye eden Başkan BAKICI katılımları için teşekkür etti. Burada halka hitaben bir konuşma yapan Başkan BAKICI Fetö terör örgütünün asıl amacının iç savaş çıkarmak olduğunu söyleyerek “ Alfabede ki bütün kötü kelimeleri kullansak aslında az bile geliyor. Ama her ortamda da söylüyoruz ki bu adam bu milleti birbirine düşürmeye çalıştı. Asıl yapmaya çalıştığı iç savaşın çıkması. Askerimiz şuan da ülkemizi koruyor, Allah razı olsun. Ama o üniformanın içerisine girmiş hainler eğer ki gecenin 3’ünde olduğunu var sayarsak böyle bir olay olsaydı ne bugün ben burada konuşuyor olabilecektim, ne benim kardeşim, abim, ne ailemden biri, ne de meclis üyelerim, ilçe başkanım dahil olmak üzere biz hiç kimseyi görmeden nerede ne şekilde olacağımızı inanın bilmiyorduk. Ama bu milletimiz, bu halkımız, çoluğumuzla, çocuğumuzla, engelli vatandaşımızla birlikte sokaklara, meydanlara çıkarak bu olayı bertaraf ettiler. Vatanın birliği, beraberliği, milletin egemenliğine, bağımsızlığına hakaret eden kim olursa bu millet her zaman ona en güzel cevabı vermiştir. Vermeye de devam edecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzda da önümüzde hiç kimse muhakkak ki duramayacaktır” dedi.
Programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim TUNA, AK Parti ve MHP Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM ve vatandaşlar katıldı. Günün ilk ışıklarına kadar devam eden gece boyunca demokrasi nöbetçisi Bozüyüklülere sıcak çorba, çay, simit ve poğaça ikramı yapıldı.
Bşk- Demokrasi Nöbeti Yusuf Duru-Mehmet Zeyd Yıldız 1

Bşk- Demokrasi Nöbeti Yusuf Duru-Mehmet Zeyd Yıldız 2

Bşk- Demokrasi Nöbeti Yusuf Duru-Mehmet Zeyd Yıldız 3

Bşk- Demokrasi Nöbeti Yusuf Duru-Mehmet Zeyd Yıldız 7

Bşk- Demokrasi Nöbeti Yusuf Duru-Mehmet Zeyd Yıldız 9

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.