DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

”CUMHURİYET MAHALLESİ’NE YENİ PARK VE DİNLENME ALANLARININ YANISIRA GEREKLİ HİZMETİ VERECEĞİZ”

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, muhtarlarla gerşekleştirdiği toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Mahallesi’nde çocuklarımız içen yeterli oranda park ve bahçelerin olmadığına dikkat çekerek, uygun olan alanlara yeni park ve dinlenme alanları oluşturacaklarını ve bunun dışında gerekli olan hizmetleri vereceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen toplantıda mahalle muhtarlarına, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Her mahalle için ayrı bir müjde veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

Hemşerilerimizin de malumu olduğu üzere bu mahallemizde Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir çalışmamız olacaktı. Ancak mahalle sakinlerimiz bu projemize yeteri oranda kabul oyu vermedi. Bizler de daha önce belirttiğimiz şekilde bu mahallerimize de yerinde ve gerekli tüm hizmetleri vereceğimizi söylemiştik. Bugün de bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Cumhuriyet Mahallemizin Kırklar tepesinde çocuklarımız ve vatandaşlarımız için güzel ve kapsamlı bir yaşam alanı oluşturma çalışmamız var. Diğer yandan yine bu bölgede mahalle muhtarımızın da yardımlarıyla uygun olan yerlere çocuklarımızın rahat oynayabilecekleri ve nefes alacakları yeni ortamlar oluşturacağız. Bunun dışında bu mahallelerimizde ayrıca gerekli tüm alt yapı çalışmalarını da gerçekleştireceğiz. Yani bu anlamda mahallelilerimize verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Çünkü biz hiçbir mahallemizi diğerinden ayrı tutmuyoruz ve bu anlamda tüm mahallelerimize verilmesi gereken hizmetleri vereceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, toplantının ardından Cumhuriyet Mahallesi’ndeki birkaç noktada yapılacak park ve dinlenme alanları için uygun olabilecek mekanlar hakkında incelemelerde bulundu.

12_resized 123_resized

Yorumlar

  1. sengül dedi ki:

    Baskanım calısmalarınız icinde GUNES tokiye girmeyen dolmuslarada artık bir care bulsanız diyorum.Herkes ellerinde posetler dolusuyla cocuklarıyla hala yuruyorlar.Bunca seyleri yaparken GUNES toki sorunu neden unutuluyor.Osmangazi Mahallesi Muhtarı konuyu bilirken sessiz kalıyor.Baskanımız istese dolmusları ordan bisekilde gecirir.