DOLAR
32,5826
EURO
34,8020
ALTIN
2.413,05
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
29°C
Bilecik
29°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C

ÇOCUKLAR PITIRCIK OYUN EVİNDE HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYOR

ÇOCUKLAR PITIRCIK OYUN EVİNDE HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYOR
Bilecik Belediyesi tarafından çocukların hizmetine sunulan Pıtırcık Kapalı Oyun Evi Eğitim Salonunda aileler, çocuklarını emanet ederek, dinlenme ve vakit geçirme imkanı buluyor.
Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın çocuklara 23 Nisan Çocuk Bayramı hediyesi olarak hizmete sunduğu Pıtırcık Çocuk Evi, çocuklara eğlenme imkanı verirken, ailelerin de gönül rahatlığı ile çocuklarını teslim edecekleri, uzmanlarla hizmet veriyor.
Çocuk Gelişimi ve Gençlik Hizmetleri Uzmanı İpek Eriş, Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evin Eğitim Salonunda verilen hizmetler hakkında yaptığı açıklamada, şu bilgileri verdi.
”Belediyemiz tarafından çocuklarımız için hazırlanan Oyun Evi, çocuklarımız ve ailelerine hizmet vermeye başladı. Çocuklarımızın birçok oyun grubunda eğlendiği Oyun Evinde ayrıca yaratıcı ve özgür ortamda kendilerini geliştirmeleri ve küçük kas ile motor gelişimlerini desteklemek, erkeklerimizin daha çok oyun malzemeleri ile oynamalarını, kızlarımızın da annelerine mutfakta yardım etmeleri için burada güzel aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda bizler uzman eğitmenler olarak çocuklarımızı yetiştiriyor ve en güzel hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Diğer yandan çocuklarımızın okula ilişkin deneyimlerini artırma ve onları alıştırmak için bütün anne ve babaları bir saatliğine de olsa Pıtırcık Çocuk Oyun Evi Eğitim Salonlarına bekliyoruz. Pıtırcık Oyun Evi Eğitim Salonumuzda çocuklarımız, 1 saati 10 lira, yarım saati 7 TL karşılığında bu hizmeti alabilecekler. Eğitimi salonumuzun en güzel işlevlerinde birisi de çocuklarımız burada eğlenirken, aynı zamanda anne ve babalar çocuklarını bizlere emanet edip, dinlenme ve vakit geçirme imkanı bulabilecekler.” ifadelerini kullandı.
Çocuk Gelişimi ve Gençlik Hizmetleri Uzmanı İpek Eriş,  ailelerin bayram boyunca çocuklarını, hem eğlendirmek hem de emanet etmek için Pıtırcık Çocuk Oyun Evinin, hizmet vereceğini sözlerine ekledi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.