DOLAR
32,3330
EURO
35,1966
ALTIN
2.247,79
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Parçalı Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
8°C
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Çok Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C

“BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM”

“BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM”

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladığı mesajında ”Bütün öğretmenlerimizin ”Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Öğretmenlerin eğitim hayatındaki önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı mesajında, ’’Bir çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile mümkün olabilir.” ifadesini kullanarak, şunları kaydetti:

”Her dönemde eğitim sorunlarını çözen devletlere baktığımızda bu devletlerin kültür, sanat, bilim ve sosyo-ekonomik alanda kalkınmış ve ilerlemiş olması gözlerden kaçmayan bir unsur olmuştur. Buradan da anlaşıldığı gibi, kalkınmanın temel şartı, eğitim ve öğretimdir. Öğretmen; eğitimi, öğretimi ve insanlara bir hayat boyu rehber olmayı meslek edinen kimsedir. ’Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet, henüz millet adını alma kabiliyetini kazanmamıştır’ diyen Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, eğitim ve öğretimin bir millet için ne kadar önemli olduğunu bu özlü sözü ile bizlere açıkça anlatmıştır. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak öğretmenlerimizin taşımış olduğu bu değere binaen, sosyal belediyecilik düşüncesi ve sosyal belediyecilik alanındaki hizmetlerin en başına, eğitimi ve bu eğitimdeki en temel unsurlardan biri olan öğrenci ve öğretmenlerimizi koyuyoruz. Her yıl eğitim alanında yapmış olduğumuz çalışmalar ve projeleri her yıl daha geniş ve daha gelişmiş bir formatta hazırlayıp öğrenci ve öğretmenlerimizin hizmetine sunuyoruz. Eğitim ve öğretmenlerimizin bizler için taşıdığı değerin sorumluluğuyla ve eğitim alanında yapmış olduğumuz çalışmaların bizlere vermiş olduğu mutluluk ile böyle anlamlı ve güzel bir günde, öncelikle Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnet duyguları ile anıyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.