DOLAR
32,4948
EURO
34,9777
ALTIN
2.439,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Bu yazın şarkısı Bağdat

Bu yazın şarkısı Bağdat

Halka açık mekanlarda dijital müzik yayının lider şirketi SMG, bu yaz halka açık mekanlarda en çok çalınan, popüler şarkıları belirledi. Listede bu yıl başarılı bir çıkış yakalayan Ayla Çelik’in Bağdat isimli şarkısı birinciliği kimseye kaptırmadı.

Türkiye’de perakende mağazaları, restoranlar, kafeler, turistik mekanlar, spor ve sağlık merkezleri gibi 8.500’e yakın halka açık noktada kapalı devre yasal müzik, anons ve reklam yayını hizmeti sunan SMG, bu yazın en popüler şarkılarını açıkladı. Listenin en üst sırasında Beyazıt Öztürk ve Ayla Çelik’in düetiyle büyük beğeni toplayan Bağdat yer aldı. Listede Ayla Çelik’i Demet Akalın izledi. Dillere pelesenk olan Pırlanta adlı şarkısıyla 2. sırada yer alan Akalın’ı, uzun bir aradan sonra 6-Altı isimli yeni albümüyle hayranlarıyla buluşan Berksan’ın Arıza’sı izledi.

SMG Müzik Departmanı’nın yaptığı açıklamaya göre yaz aylarında kullanılacak müzik listelerini oluşturulurken öncelikle mutluluk veren sonrasında ise yaz aylarının sıcaklığını yaşatan, insanın içini kıpırdatan parçalar seçilmeye özen gösteriliyor. Müzik ve tarz tercihleri öncelikle işletmenin/mağazanın konsepti, ambiyansı, markanın kimliği gibi kriterlere göre belirleniyor. Ayrıca markanın hizmet verdiği bölgenin kültürel yapısı, iş dinamikleri ve müşteri kitlesi de müzik seçimini etkiliyor.

Bu yazın en popüler 5 Türkçe şarkısı;

  1. Ayla Çelik – Bağdat (MY DJ Remix)
  2. Demet Akalın – Pırlanta
  3. Berksan – Arıza
  4. Gökhan Türkmen – Taş (Hakan Kabil Remix)
  5. Ayşe Hatun Önal – Şeytan Tüyü
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.