DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

BOZÜYÜK’ÜN 11. SENTETİK SAHASINDA AKPINAR MAHALLESİ’NDE TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

BOZÜYÜK’ÜN 11. SENTETİK SAHASINDA AKPINAR MAHALLESİ’NDE TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

Bozüyük’ün 8. Mahallesi olan Akpınar Mahallesi’nde Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan sentetik çim yüzeyli futbol sahası ile çocuk parkı düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen açılış törenine Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper KOÇ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer YALÇIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile mahalle sakinleri katıldı. İlk olarak Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan çocuk parkının açılışı çocuklarla birlikte gerçekleştirildi. Ardından program Şehit Vahit Elmas İlk ve Ortaokulu’nun bahçesinde hazırlanan tören ile devam etti. Açılış töreninde konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “2014 seçimlerinde bizler göreve gelirken “9 Mahalleye 9 sentetik saha” dedik ve bugün sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün 11. Sentetik sahanın açılışını gerçekleştiriyoruz. Bizler eğitim için okulların ne ihtiyacı varsa birer birer yerine getirelim dedik. Bizler insanlarımıza en iyi hizmeti getirelim istedik ve bunun için çalışmaya devam ediyoruz. Biz her mahallemize farklı projeler gerçekleştiriyoruz. Seyir terası dedik tamamladık. Kültür Merkezi yapalım dedik, onu da tamamladık. İnşallah onunda açılışını Sayın Başbakan Yardımcımız Yalçın AKDOĞAN’ın katılımı ile gerçekleştireceğiz” diyerek yapılan diğer projeler hakkında da bilgi verdi. Başkan BAKICI konuşmasında Yediler Mahallesi Yavuz Sultan Selim Ortaokulu ile Yeşilkent Mahallesi Ertuğrulgazi İlkokulu bahçesine yapılacak 2 yeni sentetik saha ile Akpınar Mahallesi’ne yapılacak Mahalle Konakları’nın proje çalışmalarına başladığının müjdesini vererek açılışı yapılan tesislerin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Ardından konuşan Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR ise “ülkemiz huzur içinde yaşarken, bizler mutluluk için çalışırken, şer odakları da ülkemizdeki huzuru bozmaya yönelik çalışmaya devam ediyor. Ama bizler bir ve beraber oldukça bunlara fırsat vermeyeceğiz. Devletimiz güçlüdür, milletimiz güçlüdür. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için iktidara geldiğimiz günden beri eğitime her türlü imkânı vermeye devam ediyoruz. Ben bu tesisi bizlere yapan Belediye Başkanımıza, Meclis üyelerine ve belediye personeline sizlerin önünde teşekkür ediyorum. Sizlerin seçtiği bu kadrolar çalışıyor, önümüzde ki yıllarda da sizler için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından sahanın açılışı hayır duaları eşliğinde protokol üyeleri ve çocuklar tarafından yapıldı. Çocuklar açılış kurdelesini neşe içerisinde ve büyük bir mutlulukla kestiler. Açılışın ardından saha içerisinde incelemelerde bulunan protokol üyeleri mahallenin gençleriyle gösteri maçı yaptı. Programa katılan misafirlere pilav ve ayran ikramı yapılırken Başkan BAKICI çocuklara ip ve futbol topu hediye etti. Çocuklara ayrıca pamuk şeker ikramında bulunan Başkan BAKICI çocuklarla ilgilenerek onlarla sohbet etti.

Sentetik Saha Şehit Vahit Elmas Okulu Açılış 19 Sentetik Saha Şehit Vahit Elmas Okulu Açılış 1 Sentetik Saha Şehit Vahit Elmas Okulu Açılış 2 Sentetik Saha Şehit Vahit Elmas Okulu Açılış 4 Sentetik Saha Şehit Vahit Elmas Okulu Açılış 5 Sentetik Saha Şehit Vahit Elmas Okulu Açılış 7 Sentetik Saha Şehit Vahit Elmas Okulu Açılış 10 Sentetik Saha Şehit Vahit Elmas Okulu Açılış 11

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.