DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BOZÜYÜK’TE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMALARI

BOZÜYÜK’TE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMALARI

 

Bozüyük’te “19 Ekim Muhtarlar Günü” nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

İlk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan kutlama programında Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa TERLE tarafından Atatürk anıtına çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstikâl Marşımız okundu. Buradaki törende konuşan Dernek Başkanı Mustafa TERLE ; “Muhtarlık müessesi kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın en eski yapı taşlarından biri olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil etmektedir. Devletimizi bulunduğu mahallede ve köyde temsil eden yegane birimdir” dedi. Törene katılan tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Dernek başkanının ardından söz alan Çarşı Mahalle Muhtarı Bedri YAZ, muhtarlar günü için yazdığı şiirini okudu. Buradaki törenin ardından muhtarlar ilk olarak Bozüyük Kaymakamı Köksal ŞAKALAR’ı ziyaret etti.

Kaymakam Köksal ŞAKALAR, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakamlık Meclis Salonunda muhtarlar ile bir süre görüştü. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’yı makamında ziyaret eden muhtarlar Belediye Başkanı ile de görüşerek sohbet etti. 9 mahalle, 44 köy ve 4 Dodurga Belde Mahallesi Muhtarını makamında ağırlayan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI; tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak “Devletimizin her mahallede her köyde temsilciliğini yürüten ve öncelikli olarak halka hizmet etmek için her an durmadan çalışmalarını sürdüren siz muhtarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bizler Bozüyük Belediyesi olarak yapmış olduğumuz çalışmalarda vatandaşlarımız talepleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu taleplerin bizlere iletilmesinde de en önemli unsurlardan biri siz değerli  muhtarlarımızsınız. Belediye olarak ilçemizde ki çalışmalarımızın yanı sıra köylerimize de hizmetlerimizi götürmek için gayret ediyoruz” dedi. Yapılacak olan Şehir Hastanesi projesi, ilçe genelinde bulunan Şehitliklerin revize çalışmaları ile Bozüyük Belediyesi tarafından sürdürülen diğer projeleri muhtarlar ile görüşen Başkan BAKICI, muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Çarşı Mahalle Muhtarı Bedri YAZ tarafından Başkan BAKICI’ya günün anısına çerçevelenmiş bir şiir hediye edilirken Başkan BAKICI’da kadın muhtarlara çiçek takdim etti.

Bozüyük’te “19 Ekim Muhtarlar Günü” nedeniyle düzenlenen programın son bölümünde Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe protokolü ve muhtarlar için düzenlenen yemek programı yer aldı. Yemek programına Bozüyük Kaymakamı Köksal ŞAKALAR, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bozüyük Garnizon Komutanı Binbaşı Alper KOÇ, Bozüyük Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman CAN, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim TUNA, Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri,  Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ve muhtarlar katıldı. Yemeğin ardından yapılan dua ile birlikte kutlama programı sona erdi.

 

bsk-muhtarlar-gunu-kutlama-programi-8 bsk-muhtarlar-gunu-kutlama-programi-1 bsk-muhtarlar-gunu-kutlama-programi-2 bsk-muhtarlar-gunu-kutlama-programi-7

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.