DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

BOZÜYÜK’TE KAN BAĞIŞÇILARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

BOZÜYÜK’TE KAN BAĞIŞÇILARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
Bozüyük’te düzenlenen ve 3 gün süren kan bağışı kampanyasında düzenli kan verenler için Madalya Takdim Töreni düzenlendi.
Bozüyük Kaymakamlığı, Bozüyük Belediyesi ve Türk Kızılayı Eskişehir Kan Bağış Merkezi ile birlikte düzenlenen “Kan Bağışla Hayat Kurtar” adlı kan bağışı kampanyası kapsamında Bozüyük ilçesinde bugüne kadar düzenli olarak kan bağışında bulunan vatandaşlara ödülleri düzenlenen törenle verildi. Tekke Mahalle Konağı’nda yapılan “Madalya Takdim Töreni”ne Kaymakam Köksal ŞAKALAR, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper KOÇ, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehpare Tokay ARGAN, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, TSO Başkanı Buğra LEVENT, Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin ELDEMİR, Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanı Yüksel GİRGİN ve Bozüyük Şube Başkanı Zekeriya YAVAŞ ile birlikte kan bağışçıları katıldı. Programda 10 kez kan bağışında bulunan 64 kan bağışçısına bronz, 25 kez kan bağışında bulunan bir kişiye de gümüş madalya ve beratları verildi. Programın sonunda Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Yüksel GİRGİN kampanyaya destek veren başta Kaymakam Köksal ŞAKALAR, Garnizon Komutanı Bkm. Binbaşı Alper KOÇ ve Belediye Başkanı Fatih BAKICI olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek Teşekkür Belgesi Takdim etti.
Kan Başığı KAmpanyası Ödül Töreni 9

Kan Başığı KAmpanyası Ödül Töreni 6

Kan Başığı KAmpanyası Ödül Töreni 8

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.