DOLAR
32,3773
EURO
35,0541
ALTIN
2.326,75
BIST
9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BOZÜYÜK’TE İREM DERİCİ FIRTINASI

BOZÜYÜK’TE İREM DERİCİ FIRTINASI

İREM DERİCİ BOZÜYÜK’LÜ HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Bozüyük Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen ve sevilen pop müzik sanatçısı İrem DERİCİ’nin sahne aldığı Gençlik Konseri yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın; gençlere bayramlarını daha büyük bir coşkuyla kutlayabilmeleri, onları eğlendirerek moral ve motivasyonlarını yükseltmek ve bir nebze de olsa üzerlerindeki sınav stresini atabilmelerine yardımcı olmak amacıyla, gençlere ve kendini genç hissedenlere bir armağan olarak hazırlanan Gençlik Konseri SARAR AVM ve Dinlenme Tesislerinde yapıldı. Sanatçıyı yakından görmek için erkenden konser alanını dolduran Bozüyük’lüler sabırsızlıkla konserin başlama saatini beklediler. Konsere İlçe Kaymakamı Köksal ŞAKALAR, Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve eşi Emine BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri, SARAR Şirketler Gurubu Protokol Müdürü Alaaddin ÇOBAN, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU, AK Parti Milletvekili Adayı Ramazan KURTULMUŞ, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ve vatandaşlar katıldı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI konserin açılış konuşmasını yaparak Bozüyük’te hükümet desteğiyle yapılan ve devam eden bir çok projeye imza attıklarını söyledi. Yeni yapılan Metristepe İlkokulu ve Endüstri Meslek Lisesinin yanı sıra üniversite inşaatının da hızla devam ettiğini belirten Başkan BAKICI “Sizler için yıllardır yapılamayan hizmetleri getiriyoruz. Üniversitemiz de bunların başında geliyor. 80 tane 4 yıllık öğrencimiz burada okumakta ve gelecek yıl 6 bölümde daha 4 yıllık öğrenci alımı yapılacak. Bozüyük için tarihi dev bir yatırım olan  Avrupa Birliği hibe projesi adı altında yer altındaki kanalizasyon ve içme suyuyla ilgili olarak 30 milyon euro’luk bir projeye imza attık. Bunlar Bozüyük’ün gelişmesi için önemli olaylar. Biz bu projelerimizi şu an ki milletvekilimiz ile başladık, yeni seçeceğimiz milletvekillerimiz ile yapacağız. Biz yapmış olduğumuz tüm projelerde halka açık, şeffaf ve hesap verebilirlik esasında çalıştık” dedi. Konser programının düzenlenmesinde Cemalettin SARAR’ın çok büyük katkısı olduğunu dile getirerek teşekkür eden Başkan BAKICI gençlere hitaben de “biz geçmişi çok çabuk unutan bir milletiz. Bu yüzden kendi büyüklerinden geçmişte yaşadıklarını öğrenmelerini istiyoruz. Mustafa Kemal ATATÜRK’ün sözlerini sizlerle paylaşmak istiyorum; ‘Gençler; cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Aldığınız kültür ile sizler vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. Ey yükselen yeni nesil! Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz”. Bizler de bu kurulan Cumhuriyeti sonsuza dek koruyacağımıza herkesin içinde söz veriyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Gençlik Konseri İrem Derici Yapıldı 17 Gençlik Konseri İrem Derici Yapıldı 2 Gençlik Konseri İrem Derici Yapıldı 8 Gençlik Konseri İrem Derici Yapıldı 10 Gençlik Konseri İrem Derici Yapıldı 11 Gençlik Konseri İrem Derici Yapıldı 12 Gençlik Konseri İrem Derici Yapıldı 16

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.