DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

BOZÜYÜK’TE İLKÖĞRETİM HAFTASI TÖRENLE KUTLANDI

Bozüyük’te İlköğretim Haftası Cumhuriyet Meydanı’nda ve Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nda düzenlenen törenlerle kutlandı.

İlköğretim Haftası kutlama törenleri ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından 4 Eylül Mahallesi’nde faaliyet gösteren Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nda devam eden törenlere Kaymakam Köksal ŞAKALAR, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper KOÇ, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail ALTINKAYNAK, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, şube müdürleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Törenlerin Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu bahçesinde yapılan bölümünde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail ALTINKAYNAK, velilere seslenerek “Sayın velilerimiz belki farkındasınız belki değilsiniz ama 15 günlük bir süre içerisinde okulumuz bu hale geldi. Bunu başta düşünceden eyleme döken bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnanın hem Bozüyük, Bilecik hem de bu ülke kazandı. Önemli olan elimizde ki bu değerlerin en iyi şekilde kullanılmasıdır. Sabah erkenden okula geldiğimde burada bütün öğretmen arkadaşlarım sınıf hazırlamak için çalışıyorlardı. Bu beni çok duygulandırdı. Sizden talebimiz hem öğrencilerimizden hem de velilerimizden onlara destek olmanızı istiyorum. Siz nasıl öğretmen arıyorsanız onlarda duyarlı velileri yanlarında görmek istiyor. Hepimizin görevi sizlere hizmet etmek. Yeni eğitim öğretim dönemimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu çalışmaların ortaya çıkmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ ise “Çok kısa zamanda 3 tane yeni okul açıp yüzde 40 ile 60 arasında çalışan pansiyonlarımızdan bir tanesini de okula çevirip eğitim öğretime hazırlayarak Necip Fazıl Kısakürek adıyla açtığımız bu okulda ilköğretim haftasını kutluyoruz. Bu kısa zamanda 6 okulun açılmasında, taşınmasında, donatılmasında ve temizlenmesinde emeği geçen ve bu tekliflerimizi olumlu karşılayan Kaymakamımız Köksal ŞAKALAR’a, bütün belediye imkânlarını bizlere seferber eden Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’ya, okulların taşınmasında kamyonları ve askerleri ile yanımızda olan Garnizon Komutanımız Binbaşı Alper KOÇ’a, İl Milli Eğitim Müdürümüz İsmail ALTINKAYNAK’a burada adını sayamayacağım hizmetli arkadaşlarımdan gece gündüz çalışan öğretmen arkadaşlarıma ve okul müdürümüz Mustafa TETİK’e huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Eğitim hepimizin sorunudur. Eğitim kaybederse hepimiz kaybederiz. Çünkü biz aynı zamanda birer veliyiz ve hepimizin çocukları var. Öğretmen arkadaşlarımız bu anlamda emanetlerinizi aldı ve başının üstüne koydu. Bir elması işleme dikkati ile işleyeceklerinden emin olun. Ülkemizin geleceği eğitime bağlı olduğundan eğitim bizim için çok önemli. Bu konuda bize güvenin inşallah daha güzel ve daha iyi işler yaparak çocuklarımızı ve ülkemizi eğitim adına geleceğe hazırlayacağız” dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okunarak, halk oyunları gösterileri sahnelendi.

Bşk-İlköğretim Haftası Kutlaması Programı 1 Bşk-İlköğretim Haftası Kutlaması Programı 2 Bşk-İlköğretim Haftası Kutlaması Programı 3 Bşk-İlköğretim Haftası Kutlaması Programı 4 Bşk-İlköğretim Haftası Kutlaması Programı 6 Bşk-İlköğretim Haftası Kutlaması Programı 8

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.