DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bozüyük’te gençlik turnuvaları sona erdi

Bozüyük’te gençlik turnuvaları sona erdi

Bozüyük Belediyesi tarafından çeşitli spor dallarında düzenlenen Gençlik Turnuvaları, ödül töreni ile sona erdi.

 

Ödül töreninin ardından görüşlerini dile getiren Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Deniz yok ama plaj voleybolu, plaj futbolu var. Sokak Basketbolu Turnuvalarını da yanına eklediğimizde ilçemizde yaz akşamları unutulmaz oluyor. 2 hafta süren turnuvalarımızda toplam 800 sporcumuz turnuvamıza katıldı. Final akşamında sürpriz hediyelerin yanı sıra Lazer Show ve Basketbol Akrobasi grubunun etkili gösterileri vatandaşlarımızın ilgisini çekti” dedi.

Bozüyük Belediyesi tarafından ilki geçtiğimiz yıl yapılan ve yoğun ilgi gören Futbol Turnuvaları bu yılda yoğun ilgi gördü. 4 Eylül Basketbol Sahalarında yapılan ve heyecanlı maçlara sahne olan turnuvada; Plaj Voleybolu Turnuvası’nda 30 takım, Sokak Basketbolu Turnuvasında 20 takım, plaj futbolu Turnuvası’nda 15 takım mücadele ederken minikler de survıvor yarışmaları ile turnuva heyecanına ortak oldu. Yaklaşık olarak 2 hafta süren mücadelelerin ardından şampiyonların belli olduğu turnuvanın sonunda düzenlenen ödül törenine Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş KILIÇ, yarışmacılar ve yarışmacıların aileleri katıldı. Ödül törenine Türkiye’nin basketbol gösterilerinde en önemli gruplarından biri olan Karizma Show, gerçekleştirdiği akrobatik basketbol gösterileri ile geceye damgasını vurdu. Birbirinden heyecanlı ve tehlikeli hareketleri büyük bir profesyonellik içinde gerçekleştiren Karizma Show ekibi izleyenlerin nefesini keserken gösterilerinin sonunda uzun süre alkış aldı.


Ödül töreninde konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “Bizler Bozüyük Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmak için çeşitli aktiviteler ve etkinlikler düzenledik. Bu yıl 2. sini düzenlediğimiz Gençlik Turnuvalarımızda çeşitli branşlarda yarışan sporcularımızı tebrik ediyorum. Bugün kentimizde kurduğumuz Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu takımında 13 spor dalında yaklaşık 300 lisanlı sporcumuz bulunmakta. Türkiye çapında çeşitli yarışmalarda dereceye giren sporcularımıza Bozüyük Belediyesi olarak 5000 tl’ye yakın ödül ve hediyeler veriyoruz. Tüm bu çalışmalar ve etkinlikler yalnızca gençlerimizi spora yöneltmek ve onları spora teşvik etmek içindir” dedi. Konuşmasının sonunda Bozüyük Belediyesi tarafından yapılacak olan 1.Karakucak Güreş Festivali, Açık Hava Sineması Film Festivali’nden bahseden Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda onların bütün isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Onların mutluluğu bizim için en büyük hediyedir. Ben bu vesile ile burada yer alan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, onlar için sağlıklı ve spor ile iç içe bir hayat diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın konuşmasının ardından turnuvada dereceye giren takımların oyuncularına kupa, madalya ve hediyeleri takdim edilirken, yalnızca miniklerin yarıştığı eğlence parkularına katılan çocuklarımıza futbol, voleybol ve basketbol topu dağıtıldı. Program sonunda özellikle çocukların aileleri tarafından yapılan etkinliklerden duyulan memnuniyeti dile getirildi. Gecenin son sürprizi ise Lazer Show oldu. Geçtiğimiz yıl yapılan ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni kazanan Lazer Show programı muhteşem görüntülere imza atarken sporcular doyasıya eğlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.