DOLAR
32,3695
EURO
35,0258
ALTIN
2.325,72
BIST
9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BOZÜYÜK’TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

BOZÜYÜK’TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 93. Yıl  dönümü kutlamaları Bozüyük Cumhuriyet Meydanında  yapılan tören ile gerçekleştirildi.

Törene Bilecik Vali Yardımcısı Halil İbrahim ACIR, Garnizon Komutanı Alper KOÇ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bozüyük Cumhuriyet Savcısı Serdar ÇÖTEMEN, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER,Protokol Üyeleri, Siyasi Parti Teşkilatları ve Vatandaşlar katıldı.
Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşının okundu . Törende Garnizon Komutanı Alper KOÇ ; 30 Ağustos Zaferinin tarihimiz için önemini ve ne şartlar altında kazanılan bir savaş olduğunu vurgulayan bir konuşma gerçekletirdi,daha sonra  lise öğrencilerinin okuduğu 30 Ağustos Zafer Bayramı şiirlerinin ardından tören sona erdi.

Tüm Protokol üyeleri daha sonra tebrikleri kabul için Bozüyük Yeni Düğün Salonunda yapılacak etkinliğe geçti,  Burada Vali Yardımcısı Halil İbrahim ACIR, Garnizon Komutanı Alper KOÇ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bozüyük Cumhuriyet Savcısı Serdar ÇÖTEMEN, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, Protokol Üyeleri, siyasi parti teşkilatları temsilcileri ve vatandaşlardan gelen tebrikleri kabul etti.   Selamlaşmanın ardından bir süre sohbet edilirken,  protokol üyelerinin salondan ayrılması ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı Ekinlikleri sona erdi.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.