DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BOZÜYÜKLÜ TİYATRO SEVERLER UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURDU

BOZÜYÜKLÜ TİYATRO SEVERLER MAHŞERİ CÜMBÜŞ OYUNU İÇİN UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURDU

            Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Metristepe Tiyatro Günleri Kapsamında Bozüyük’te ikinci kez sahne alacak olan Mahşeri Cümbüş oyunu için vatandaşlar sabahın erken saatlerinde sıraya girdi.

            Pazar günü saat 16.00 ve 20.00 olmak üzere iki seansta seyircisi ile buluşacak olan  Mahşeri Cümbüş oyununu izlemek için vatandaşlar sabahın erken saatlerinde uzun kuyruklar oluştururken, saat 08.30’da verilmeye başlanana biletler kısa sürede tükendi. Ulusal olarak sahnelenen ve gittiği her şehirde kapalı gişe oynayan Mahşeri Cümbüş oyununu Bozüyük’te görmekten mutluluk duyduklarını belirten vatandaşlar, Bozüyük için kültürel anlamda çok önemli olan tiyatro festivali için Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ettiler.

  1. Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri kapsamında birbirinden güzel tiyatro oyunları ve oyuncuları Bozüyük’te sahne alırken, yapılan söyleşilerde tiyatro oyuncuları Bozüyük’teki tiyatro severlerin gösterdiği yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Konu ile ilgili olarak Metristepe Kültür Merkezi çalışanları, oyunlarda salonun tamamının dolu olduğunu belirterek tiyatro oyunlarına ve Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen tüm kültürel etkinliklere yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ettiler.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.