DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BOZÜYÜKLÜ SİNEMASEVERLERE SİNEMA FESTİVALİ KAPSAMINDA UNUTULMAZ BİR HAFTA SONU

BOZÜYÜKLÜ SİNEMASEVERLERE SİNEMA FESTİVALİ KAPSAMINDA UNUTULMAZ BİR HAFTA SONU

 

 Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Bozüyük Metristepe 1. Sinema Festivali’nde hafta sonunda unutulmaz filmler izleyici ile buluştu. Sinemaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği festivalde 1. Dünya Savaşından kesitler sunan ‘120’ adlı film ile ‘Olanlar Oldu’ adlı komedi filminin gösterimi yapıldı.

Bozüyük Belediyesi’nin vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine, insanları kaynaştırmak, insanların açık alanlarda bir arada vakit geçirmesini sağlamak ve açık havada film izleme keyfini yaşatmak amacıyla başlattığı projede Cumartesi günü akşamı yönetmenliğini, senaryo ve yapımcılığını Özhan Eren’in üstlendiği 2008 yapımı ‘120’ adlı tarihi film gösterildi. Birinci Dünya Savaşı sırasında orduya cephane götürmek için arkalarında gözü yaşlı annelerini bırakarak gönüllü olan 12-17 yaş aralığındaki 120 çocuğun gerçek hikayesini anlatan film izleyenleri duygulandırdı. Pazar günü akşamı da sevilen komedyen Ata Demirer’in başrolünü oynadığı 2017 yapımı komedi filmi ‘Olanlar Oldu’nun gösterimi yapıldı. Bol kahkahalı film izleyenleri güldürerek neşeli dakikalar yaşattı.

Bozüyük Metristepe 1. Sinema Festivali’nde bu akşam ‘Sen Benim Herşeyimsin’ adlı komedi filminin gösterimi yapılırken ‘Dağ 2’ adlı tarihi drama filmi 15 Ağustos 2017 Salı günü ve son olarak ta ‘Recep İvedik 5’ adlı komedi filmi 16 Ağustos 2017 Çarşamba günü gösterilecek. Film festivali boyunca vatandaşların festival alanına olan ücretsiz ulaşımını sağlamak amacıyla 4 hat olarak düzenlenen servis hizmeti de devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.