DOLAR
32,5093
EURO
34,9403
ALTIN
2.433,27
BIST
9.781,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

BOZÜYÜK İMKB ANADOLU LİSESİ KİTAP FESTİVALİ VE TÜRKİYE GENELİ 2. KİTAP OKUMA YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Bozüyük Milli Eğitim Müdürlüğü ve İMKB Anadolu Lisesi tarafından Bozüyük Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Türkiye genelinde “Kitap okuma” yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Türkiye genelindeki liselerin 9, 10, 11 ve 12’nci sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmanın ödül töreni Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Ödül Törenine Kaymakam Köksal ŞAKALAR, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Ödül töreni öncesinde İlahiyatçı-yazar Prof. Dr. Şaban Ali DÜZGÜN “İnsanlar ve nesneler, Hayata dokunan yönüyle Din” konulu konferans verdi ve okuyucuları için kitaplarını imzaladı. Konferansın ardından Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından tüm misafirlere öğle yemeği verilirken program yemeğin ardından ödül töreni ile devam etti.

Törende konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Bu yıl ikinci kez düzenlenen ve  her yıl düzenlenmeye devam edecek olan bu çalışma ilçemiz için çok başarılı bir çalışma, bu etkinlik için okul müdürümüz ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Biz seyreden bir toplum olduk. Sizlere; okumaya ve okutan bir millet olmak için vermiş olduğunuz çabalar için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Köksal ŞAKALAR ise yaptığı konuşmasında “bizler hep beraber  Türkiye’nin her yerinden gelen sizlerle buluştuk, kitaplardan konuştuk, edebiyattan konuştuk, bunun için ben İMKB Anadolu Lisesi Okul Müdürümüze, Belediye Başkanımıza, Milli Eğitim Müdürümüze, destek veren eğitimcilerimize ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun, seneye görüşmek üzere” dedi.

İMKB Anadolu Lisesi Okul Müdürü Halil ÜNAL da kısa bir konuşma yaparak “bu etkinliğimizi 160 kadar liseden 450 katılımcı ile gerçekleştirdik. Ama biz bunun üstesinden tek başımıza gelemezdik, bizleri her zaman destekledikleri için Kaymakamımıza, Milli Eğitim Müdürümüze ve tüm imkanlarıyla yanımızda oldukları için Belediyemize ve Başkanımız Fatih BAKICI’ya teşekkür ediyorum” dedi. Türkiye’nin her yerinden gelen tüm katılımcılara, öğretmen ve öğrencilere de teşekkür eden ÜNAL “bizler böyle güzel etkinliklerde sizleri yanımızda görmekten mutluluk duyduk, gittiğiniz yerlere bizi ve ilçemizi anlatın bizleri unutmayın” diyerek konuşmasını tamamladı.

Programda protokol üyeleri tarafından yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri ve tüm katılımcılara Katılım Sertifikaları verildi. Ödül töreninin ardından  şehir dışından gelen tüm öğrenciler ve öğretmenler Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Söğüt ve Bilecik turuna katıldı.

Bşk- İMKB Kİtap OKuma Ödül Töreni 1 Bşk- İMKB Kİtap OKuma Ödül Töreni 3 Bşk- İMKB Kİtap OKuma Ödül Töreni 4 Bşk- İMKB Kİtap OKuma Ödül Töreni 5

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.