DOLAR
32,3408
EURO
35,1103
ALTIN
2.238,47
BIST
8.783,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
8°C
Bilecik
8°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ YÜZME KURSLARI BAŞLADI

BOZÜYÜK BELEDİYESİ YÜZME KURSLARI BAŞLADI

MİNİKLER YÜZME YAZ OKULUNDA HEM SERİNLİYOR, HEM YÜZMEYİ ÖĞRENİYOR, HEM DE EĞLENİYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından çeşitli branşlarda ve ücretsiz olarak açılan Yaz Spor Okulu bünyesindeki, 1160 kayıtlı öğrenci ile başlayan yüzme kursunda öğrenciler hem yazın bunaltıcı sıcağında serinliyor hem de profesyonel eğitmenler nezaretinde yüzme öğreniyor.
Bozüyük Belediyesi yüzme havuzunda yapılan bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının ardından başlayan yüzme kursları yoğun ilgi görüyor. Bozüyük Belediyesi tarafından organize edilen yaz spor etkinlikleri, öğrencilerin sportif faaliyetlere katılarak fiziksel performanslarını arttırmak, sağlıklı gelişmelerini ve bilmedikleri spor dallarında eğitim almalarını sağlamak ve yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenleniyor. Yaz tatilini yüzme öğrenerek değerlendirmek isteyen öğrenciler de Bozüyük Belediyesi yüzme kurslarına katılıyor. 4 yüzme antrenörü ile 2 cankurtaranın görev yaptığı, yüzme havuzlarının tabi olacağı sağlık esasları ve şartları hakkındaki yönetmelik maddelerine uygun şekilde işletilen Bozüyük Belediyesi Yüzme Havuzu’nun denetimleri ve aylık havuz suyu analizleri düzenli olarak Halk Sağlık Müdürlüğü yetkililerince yapılıyor. Havuz suyu, belediye biyoloğu tarafından saatlik, günlük ve haftalık olarak denetlenerek, saatlik sıcaklık değerleri, serbest klor ve ph değeri, günlük bağlı klor ve siyanürik asit değeri ve haftalık alkalinite değerlerinin kontrolü yapılıyor. Tüm kursiyerlerin gönül rahatlığı ile katıldığı yüzme kurslarında öğrenciler yaz boyunca hem öğreniyor hem eğleniyor.
Bozüyük Belediyesi Yaz Spor Okullarında bu yaz toplam 14 branşta 2462 öğrenci spor eğitimi alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.