DOLAR
32,3312
EURO
35,1633
ALTIN
2.241,18
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
7°C
Bilecik
7°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ YANGININ 4. GÜNÜNDE DE TÜM EKİPLERİ İLE OLAY YERİNDE

BOZÜYÜK BELEDİYESİ YANGININ 4. GÜNÜNDE DE TÜM EKİPLERİ İLE OLAY YERİNDE

Bozüyük Camiliyayla Köyü ve Kömürsu Yaylası’nda etkili olan yangın 4. gününde de devam ederken, Bozüyük Belediyesi tüm ekipleri ile olay yerinden bir an olsun ayrılmadı.

Pazar günü Kütahya Domaniç’te öğle saatlerinde başlayan ve her iki ilde de büyük bir alanda etkili olan orman yangınına çevre illerden itfaiye ekipleri, uçaklar ve helikopterler müdahale ederken, Bozüyük Belediyesi su araçları gece ve gündüz aralıksız olarak bölgedeki arasözlere ve itfaiye araçlarına su takviyesi yapmaya devam ediyor. Yangının çıktığı günden itibaren her gün bölgeye gelen ve çalışmaları yakından takip eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, belediyenin araç, ekipman ve personelini bölgeye sevk etmişti. Yine ilk günden itibaren olay yerinden ayrılmayan Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU’da AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Ayhan ERSOY ve Mehmet Doğan TUNÇ ile birlikte bizzat çalışmalara katılarak personele yardım etti. Bölgede yangın söndürme çalışmaları hızla devam ederken, Kömürsu Yaylası’nda aralıksız olarak çalışan ekiplere, Bozüyük Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar tarafından su, simit, ayran ve poğaça dağıtımı yapıldı. Ayrıca edinilen bilgiye göre ekiplerin bir kısmı da Kızılsaray mevkiinde ki yangın söndürme çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.