DOLAR
32,3654
EURO
34,9610
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ TİYATRO GRUBU “TÖRE” İLE İKİNCİ KEZ SEYİRCİ KARŞISINA ÇIKIYOR

BOZÜYÜK BELEDİYESİ TİYATRO GRUBU “TÖRE” İLE İKİNCİ KEZ  SEYİRCİ KARŞISINA ÇIKIYOR

 

Bozüyük Belediyesi Tiyatro Grubu tarafından hazırlanan ilk oyun olan ve izleyenlerden tam not alan “Töre” 2. kez seyirci ile buluşuyor.

Bozüyük Belediyesi bünyesinde çalışmalarına başlayarak yaklaşık 3 aylık yoğun bir çalışmanın ardından ilk oyunlarını sahneye koyan Bozüyük Belediyesi Tiyatro Grubu  hazırladıkları ilk oyunları ile bir kez daha tiyatro izleyicisi ile buluşuyor. Turgut ÖZAKMAN’ın ‘Töre’ adlı tiyatro eserini sahneleyecek olan ekip 11 kişilik oyuncu kadrosuna sahip. Yönetmenliğini M. Tamer UYAR’ın yaptığı, kan davası gibi önemli bir toplumsal sorunu işleyen oyunda töre cinayetleri ele alınırken, kadınların toplumsal barışın sağlanması konusundaki etkisi ve önemi vurgulanıyor. Nisan ayında ilk kez sahnelenen oyun 22 Mayıs 2016 Pazar günü saat 18:00’de ve 4 Haziran Cumartesi günü sat 20:00’de Metristepe Kültür Merkezi’nde izleyicisi ile buluşacak. Oyunu izlemek isteyen tiyatro severler ücretsiz biletlerini Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nden temin edebilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.