DOLAR
32,5570
EURO
34,8917
ALTIN
2.432,06
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

BOZÜYÜK BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Bozüyük Belediyesi Mayıs ayı olağan Meclis Toplantısı yapıldı.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Fatih BAKICI Başkanlığında gerçekleştirildi. 6 gündem maddesi ile gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanı Fatih BAKICI tarafından hafriyat döküm ücretlerinin yeniden belirlenmesi ile ilgili olarak ek önerge verildi.
Toplantının ilk maddesinde 2015 yılına ait bütçe gelir ve gider kesin hesabı ile belediye taşınır mal hesabına ilişkin çalışmaların görüşülmesi yapıldı. Başkan BAKICI, gündem maddesinin kısa bir ara verilmesinin ardından değerlendirilerek oylanmasını talep etti. İlgili gündem maddesi toplantı sonrasında yarım saat ara verilerek görüşüldü. 2015 yılına ait bütçe gelir ve gider kesin hesabı oy çokluğu ile kabul edildi. Mahallelerde belediyenin yaptığı veya yapacağı konakların içinde bulunan muhtarlık odalarının mahalle muhtarlarına, mescit ve Kur’an kurslarının İlçe Müftülüğüne 10 yıllığına ücretsiz tahsisine, elektrik, doğalgaz, su giderlerinin belediye tarafından ödenmesine ve yine aynı konaklarda bulunan iş yerleri ile sosyal ve kültürel amaçlı salonların kamu kurum ve kuruluşlarına ücretli veya ücretsiz olarak 10 yılı geçmemek üzere tahsis edilmesi için Belediye Encümenine yetki verilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi. Çarşı Mahalle’de kayıtlı taşınmazlarda hazırlatılan ilave imar planları görüşülerek oy birliği ile imar komisyonuna sevk edildi. Tarihi Kentler Birliğine asil üye olarak seçilen Belediye Başkanı Fatih BAKICI doğal üye olduğundan, Tarihi Kentler Birliğine 1 asil ve 1 yedek üye seçimi yapıldı. Marmara Belediyeler Birliğine asil üye olarak seçilen Belediye Başkanı Fatih BAKICI doğal üye olduğundan, Marmara Belediyeler Birliğine 1 asil ve 1 yedek üye seçimi yapıldı. Ardından Belediye İmar Komisyonuna sevk edilen konuların görüşülmesi yapıldı. Çarşı Mahallesi için yapılan imar değişikliği oy birliği ile kabul edildi. Yine Akpınar Mahallesi’nde tren yolu hattına uygun hale gelecek imar değişikliği de oy birliği ile kabul edildi. İlçe genelinde yapılacak yeni trafo yerleri ve mevcut trafoların yer değişikliği konusu oy birliği ile kabul edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.