DOLAR
32,3391
EURO
35,1222
ALTIN
2.236,22
BIST
8.731,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
8°C
Bilecik
8°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ BAYAN VOLEYBOL TAKIMI KRİTİK VİRAJDA

22.12.2017
A+
A-

BOZÜYÜK BELEDİYESİ BAYAN VOLEYBOL TAKIMI KRİTİK VİRAJDA

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Bayan Voleybol Takımı ligin 11. haftasında sahasında ligin namağlup lideri Büyükçekmece Voleybol Akademi takımını ağırlayacak.

            Bayanlar voleybol 2. liginde İlimizi temsil eden ilk kadın takımı olma özelliğini taşıyan ekibin kritik maç öncesi sakat ve cezalı oyuncusu bulunmuyor. Çalışmalarını hafta boyunca sürdüren bayan voleybol takımı ligde oynadığı 8 maçta 5 galibiyet 3 mağlubiyet ile 5. sırada yer alırken, kritik mücadeleden galibiyet ile ayrılarak ligde tekrar iddialı konuma gelmek istiyor. Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ali AVCIOĞLU; genç ve dinamik bir ekiple sezona başladıklarını, kritik mücadeleden galibiyet ile ayrılmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını belirterek tüm Bozüyüklüleri takıma destek olmaya davet etti. Antrenör Mustafa TÜRKMEN ise mücadelenin önemine değinerek galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını ve seyirci desteği ile kazanacaklarını belirtti.

            Kritik mücadele 24 Aralık 2017 Pazar günü Kapalı Spor Salonunda saat 14:00’te başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.