DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU, yağmur duaları ve köy şenliklerine katıldı.

Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU, hafta sonu çevre köylerde düzenlenen yağmur duaları ve köy şenliklerine katıldı.

Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU’na köy ziyaretlerinde AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM ve AK Parti İlçe Teşkilatı eşlik etti. Başkan Yardımcısı AVCIOĞLU ve beraberindekiler ilk olarak 18. Geleneksel Küçük Dodurga Şenlikleri’ne katıldı. Burada Köy Muhtarı Mustafa TERLE ve vatandaşlar ile sohbet eden AVCIOĞLU; “Düzenlemiş olduğunuz bu şenliklere bizleri davet ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yeni nesillerin bir köylerinin olduğunun hatırlatılması ve köy halkının bir araya gelmesi çok önemli” dedi.  Dodurga’nın ardından Cihangazi’de gerçekleştirilen yağmur duasına katılan Başkan Yardımcısı Muhtar Hayati HUYLU ve Cihangazililer ile görüşerek sohbet etti. Burada vatandaşlar ile birlikte dua eden ve namaz kılan AVCIOĞLU daha sonra Karaçayır Köyü’nde 3.’sü düzenlenen Ayzara Şenlikleri ve Abhazya Bayrak Günü’ne katıldı. Abhaz vatandaşlarımız tarafından gerçekleştirilen şenliklerde, Abhaz Dernekleri Başkanları ve Köy Muhtarı Hayrettin YILMAZ ile görüşen Başkan Yardımcısı AVCIOĞLU; “Kültürlerini ve geleneklerini her yıl bir araya gelerek yaşatan siz değerli vatandaşlarımıza bu mutlu günlerinde bizleri de davet ettikleri için teşekkür ediyorum. Kültürlerimizi yaşatmamız ve eskiyi hatırlamamız için çok önemli olan bu tür şenlikler ülkemizin renkleri ve kültür mirası için çok önemlidir” dedi. Karaçayır Köyü Şenlikleri’nde ikram edilen yemeğin ardından Türkiye’nin her yerinden gelen Abhaz vatandaşlar ile sohbet eden AVCIOĞLU, Bozüyük Belediyesi olarak bu tür şenliklerde her zaman her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti ve Bozüyük’te yapılan Karadeniz Şenlikleri ve Erzurum Bayburtlulular Derneği tarafından düzenlenen şenlikler gibi bir şenliğin Abhaz ve Çerkez vatandaşlar tarafından da yapılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Yoğun geçen hafta sonu programında son olarak Sarıdayı Köyü’nde gerçekleştirilen şenliklere katılan Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU’na Pazaryerililer Derneği Başkanı Ali ŞAHİNOĞLU’da eşlik etti. Vatandaşlar ile sohbet AVCIOĞLU burada köy kahvesini ve şenlik alanını ziyaret ederek, cemiyetlerinin hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.