DOLAR
32,5996
EURO
34,7963
ALTIN
2.506,02
BIST
9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bozüyük AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları kaynaşma ve istişare toplantısı düzenledi.

Bozüyük AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tarafından yaklaşan seçimler öncesinde kaynaşma ve istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve eşi Emine BAKICI, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR’in eşi Funda ELDEMİR, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan NAMAL, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülcan BAYRAKTAR, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı. 1 Kasım seçimleri öncesinde partinin belirlediği strateji ve yapılması gerekenlerin görüşüldüğü toplantıda AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’nın yol haritası belirlendi. Toplantıda konuşan Milletvekili ELDEMİR’in eşi Funda ELDEMİR “Amacımız aslında memleket. Şu dönemde en çok ihtiyacımız olan şey sizlerin enerjileri. Memleketin şu anda içten ve dıştan düşmanının olduğu bir zamanda basiret göstererek bu tarafta olan gençleri yürekten kutluyorum. Sizlere çok ihtiyacımız var . Bir çok mücadele sergiledik, bu topraklarda her zaman iç ve dış düşmanlar farklı şekilde bizim üzerimize geldiler. Şu anda da aynı şey oluyor ve bu algıya kapılıp onların safına geçen gençlerden değil de bu safta yer almanız hakikaten kutlanacak bir şey. Mevzu siyaset, o parti şu parti mevzusu değil. AK Parti iktidardan indiğinde kimlerin sevindiğine bir bakın. Bizim kim dostumuz kim düşmanımız bunu bilmemiz gerekiyor. Bu noktada şundan siz çok önemlisiniz; biz gelip geçeriz ama bu ülke size emanet. Bu ülke çok kolay kazanılmadı. Bu toprağı sıksan şehitlerimizin kanı çıkar. Halada öyle şehit haberleri alıyoruz. Bu yüzden diyorum bu topraklar bizim ve zor kazanıldı. O yüzden sizlere güveniyorum. Siz bizim geleceğimizsiniz” dedi. Ardından söz alan İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan NAMAL ise “Yıllarca Türkiye’den bir şey olmaz, hasta adam denildi. Nerdeydik nerelere geldik. Bunun için özgüven çok önemli. Biraz daha kendimize güvenmemiz gerekiyor, çok okumamız gerekiyor. Özellikle gençlerimize söylüyorum sosyal medya konusunda profesyonel olmanız gerekiyor. Bizim hakkımızda algı operasyonları yapılıyor. Maalesef biz bu kadar hizmet etmişken, yapılmış ve yapılacak o kadar çok şey varken, sessiz kalıyoruz. Sessiz kalmayalım, kendimizi savunalım” dedi.

Toplantıda son olarak söz alan Bozüyük belediye Başkanı Fatih BAKICI “Baktığınız zaman %50 %50 nedir? Cumhurbaşkanımızın seçiminde Türkiye’de %50’lik bir kısım Cumhurbaşkanımızı sevmekte, %50’lik bir kısım düşman olan bir topluluk gördük. O yüzden de şu andaki milletvekili seçimimiz, bizim ve gelecek için çok önemli. Ben 2013 yılında göreve geldiğimde yerel ile genelin bir arada çalışması gerektiğini söyledim. Yani hükümetten yana olan bir siyasi partiyle yerel yönetim bir arada olmalıdır. Bugün Bozüyük’te her seçimde siyasi partilerin bildirgelerinde biz şunu yapacağız bunu yapacağız, mesela üniversiteyi yapacağız diye. Ama hiçbiri bunu yapamadı. Ne CHP, ne MHP 2.5 dönemde bunu yapamadı. Biz göreve geldik ben 25 dönüm + 25 yani 50 dönüp araziyi üniversite için bağış yaptım. Milletvekilimiz o zamanlar Fahrettin Bey’di, 4 milyon TL ödeneği üniversite yapılması için aktardı. Şimdi birileri bunu görüp hala farklı şekillerde yorum yapıp, bunu ben getirdim, ya da bunu neden Yeşilkent’e getirdiniz diye konuşabiliyor. Ne olursa olsun ortak amaç; bu memlekete hizmet etmektir” dedi.

Konuşmaların ardından çeşitli ikramlarda bulunularak hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bşk- KAdın Kolları Gençlik Kolları Toplantısı 7 Bşk- KAdın Kolları Gençlik Kolları Toplantısı 1 Bşk- KAdın Kolları Gençlik Kolları Toplantısı 2 Bşk- KAdın Kolları Gençlik Kolları Toplantısı 4 Bşk- KAdın Kolları Gençlik Kolları Toplantısı 5 Bşk- KAdın Kolları Gençlik Kolları Toplantısı 6 Bşk- KAdın Kolları Gençlik Kolları Toplantısı 8

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.