DOLAR
32,5417
EURO
34,9466
ALTIN
2.428,95
BIST
9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

“BİLGİ GÜVENLİĞİ TEKNOLOJİSİ”

BİLGİ’NİN EĞİTİM YELPAZESİ, “BİLGİ GÜVENLİĞİ TEKNOLOJİSİ” İLE GENİŞLİYOR

İstanbul Bilgi Üniversitesi, bilgi güvenliğinin dijitalleşen günümüzde yaşamsal önem teşkil etmesi sebebiyle Bilgi Güvenliği Teknolojisi programını açıyor. 2016 – 2017 Akademik Yılı’nda eğitime başlamak üzere, kalifiye insan kaynağı ihtiyacına yönelik olarak hazırlanan programda ön lisans düzeyinde eğitim veriliyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi, eğitim yelpazesini genişleterek mevcut ön lisans programlarına Bilgi Güvenliği Teknolojisi programını da ekliyor. Program ile her alanda faaliyet gösteren firmaların ihtiyacı olan, nitelikli ve donanımlı meslek elemanları yetiştiriliyor.

Bilgi Güvenliği Teknolojisi Programını tercih eden öğrenciler, tüm sektörlere bilgi güvenliği çözümleri geliştirmek, şirketlerin siber güvenlik konusunda gereksinimlerine karşı adımlar atmak ve bilgisayar sistemleri alanında teknik destek elemanı olarak çalışabilmek üzere eğitimler alıyor. Öğrenciler, bilgi güvenliği konusunda teorik ve pratik beceriler kazanarak uzmanlaşıyor.

Bilgi Güvenliği Teknolojisi Programı ile siber güvenlik alanında eğitim alan öğrenciler, internet ve elektronik posta hizmeti veren, çok kullanıcılı bilgisayar sistemi ve ağı olan, elektronik ticaret ve uzaktan eğitim yapan kuruluşlarda; sistem güvenliği uzmanı, bilgi işlem uzmanı, sistem ve ağ danışmanı, sistem destek uzmanı ve internet programcısı gibi pozisyonlarda çalışma fırsatı buluyor.

Detaylı Bilgi:

Karin Şamo / Artı İletişim Yönetimi / 0212 347 03 30 – 0530 762 63 75 / [email protected]

İstanbul Bilgi Üniversitesi:

1996 yılında Türkiye’de üniversite yaşamına yeni bir soluk getirmek amacıyla yola çıkan ve kurulduğu günden bu yana öğrencilerine uluslararası gelişim fırsatları sunan İstanbul Bilgi Üniversitesi, Laureate International Universities ağının Türkiye’deki tek üyesidir. Yaklaşık 1000 kişilik bir öğretim kadrosuna sahip olan İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin 25.000’i aşkın öğrencisi ve 30.000’e yakın mezunu bulunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler, Hukuk, İşletme, İletişim, Mimarlık ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri fakültelerinin yanı sıra yüksekokulları, meslek yüksekokulları ve enstitüleri çatısı altında 200’e yakın ön lisans, lisans ve doktora programı sunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin İstanbul’un merkezinde, santralistanbul, Dolapdere ve Kuştepe olmak üzere üç kampüsü bulunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM) tarafından verilen “Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Belgesi”ne sahiptir. Yükseköğretim Derecelendirme Kuruluşu QS’in, 2015 yılı “Gelişmekte Olan Avrupa Ülkeleri ve Orta Asya Üniversiteleri Sıralaması”nda, BİLGİ, en iyi 140 üniversite arasında yer almaktadır. Sıralamaya göre, BİLGİ Türkiye’deki en iyi 4 vakıf üniversitesi arasında bulunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi hakkında ayrıntılı bilgiye www.bilgi.edu.tradresinden ulaşılabilir
http://www.facebook.com/istanbulbilgiuniversitesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.