DOLAR
32,6924
EURO
34,8957
ALTIN
2.508,72
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

BİLECİK’TE TYP ÇALIŞANLARINA İHTİYAÇ ÇEKİ VERİLDİ.

BİLECİK’TE TYP ÇALIŞANLARINA İHTİYAÇ ÇEKİ VERİLDİ.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışma ile belediye birimlerinde Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında  hizmet veren çalışanlara, çalıştıkları süre boyunca her ay verilmek üzere ihtiyaç çekleri dağıtıldı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, TYP kapsamındaki çalışanlarla bir araya gelerek, yapılan uygulama hakkında bilgi verdi.
Bilecik Belediyesi eliyle güzel bir uygulamanın başlatıldığını belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışanlara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:
”Ben öncelikle ramazanı şerifiniz mübarek olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.  Belediyede çalışmaya başladınız.  Şu ana kadar olduğu gibi bir süre daha Bilecik’imize hizmet etmeyi birlikte gerçekleştireceğiz.  Belediyecilik isteyerek yapılan bir iş yani saat dolsun diye yaparsak yaptığımız işten de keyif almayız, işte de bereket olmaz. Ama ben bu süpürdüğüm yerden sonuçta kendimde geçeceğim, ben bu diktiğim çiçeği kendimde seyir edeceğim, benim eşim, dostum, akrabalarımda bu işten faydalanacak düşüncesi ile yaparsanız yaptığınız işten hem keyif alırsınız hem işlerinizde de bereket olur, rahatlık olur, huzur olur. İnşallah bu duygular içerisinde yaparsınız. Aynı zaman da dünyada geçimimizi sağlarken ahiret noktasında da attığımız bir adım. Belki diktiğimiz bir ağacın gölgesinde yıllar sonra oturacak birisi “Allah razı olsun bu ağacı dikenlerden” demesi belki de mahşerde kurtuluşumuz olacak. Belediyecilik öyle her tarafı güzelliklerle dolu bir çalışma alanı. İnşallah bunu bu zamana kadar yaptınız, bundan sonrada birlikte yapacağız ve siz devletin verdiği imkanlar çerçevesinde işe başladınız. Biz Bilecik Belediye Başkanlığı olarak sizleri diğer personelimizden ayırt etmiyoruz, aynı işi yapıyorsunuz. Bu devletinde bir programı olduğu için ekstradan bir katkı yapmamızda mümkün değil. Ne yapalım diye düşündük. Toplum yararına çalışmadan çalıştırdığımız kardeşlerimize ramazan ayından başlamak üzere dedik her ay belli bir miktar nakdi gıda yardımı yapalım dedik. İnşallah bugün arkadaşlarımız sizlere dağıtacaklar. Bundan sonrada her ay sizlere artı maaşınızın yanında sizlere gıda yardımı çeklerinizi vereceğiz. Çocuklarınızla gönül rahatlığı ile bu çekleri harcayın inşallah. Ramazanda çalışmak zor tabi ama biz çalışacağız ki toplumun diğer kesimi ramazanı rahat bir şekilde geçirebilsin. Onun için gayret içerisinde mümkün olduğunca daha dikkatli olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah devamında da belki daha önceki yıllarda 6 ayı bir 3 ay daha uzatmıştı yine öyle bir fırsat daha olursa 3 ay daha devam edilir. Bunları değerlendiririz ama bu anı verimli bir şekilde değerlendirme önemli. Ben hepinize çalışmalarınızda başarılar, sağlık, sıhhat diliyorum. Ramazanı şerifiniz tekrardan mübarek olsun. İnşallah güzel bir çalışma ortamını hep beraber gerçekleştiririz. Şimdiden alacağınız gıda çekleri hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.