DOLAR
32,3640
EURO
34,9533
ALTIN
2.325,55
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK’TE PROTOKOL RAMAZAN BAYRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

Bilecik’te Ramazan Bayramı dolayısıyla protokol, Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezinde bir araya geldi
Bayramlaşmaya, Vali Tahir Büyükakın, Bilecik Milletvekilleri Halil Eldemir ve Yaşar Tüzün, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Belediye Başkanı Nihat Can, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Vali Büyükakın, burada yaptığı konuşmada, milli ve dini bayramlarınbir ve diri eden önemli günler olduğunu ifade ederek, birlik ve beraberliğin daha da güçleneceğini söyledi.
Bayramlaşma programına geniş katılımla, kentin bir arada olmasını, kentteki birliğin ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediklerini belirten Vali Büyükakın, şöyle konuştu:
”Bilecik’te olmak ve yaşamak çok güzel. Böyle uyum ve huzur içinde yaşanan bir şehirde idarecilik yapmakta çok güzel. Bir seçim sürecinden geçiyoruz Ama seçim sürecinde de biz idarecilere hiçbir zorluk yaşatmadan son derece güzel ve kaliteli bir şekilde propaganda süreci devam ediyor. Bütün siyasi partilerimiz seçim öncesi nasıl kol kola geziyorlarsa bu süreçte de uyum, kardeşlik ve birlik içinde bir arada çalışmalarını yapıyorlar. Son derece güzel bir seçim propagandalarını yaşıyoruz. Öncelikle bütün siyasi partilerimize bu nezih seçim çalışmaları nedeniyle teşekkür etmek istiyorum. 24 Haziranda seçim yapılacak ve bu zamana kadar da bu güzel süreç devam edecek. Seçimin ülkemizin ve milletimizin geleceği için, memleketimizin birlik ve beraberliği için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah ülkemiz her zamankinden çok çok daha büyük bir performans gösterecek şekilde bu seçimler sonuçlanır ve ondan sonra Türkiye çok çok daha hızlı adımlarla çok daha büyük bir şekilde hem bölgesinde hem dünyada söz sahibi bir devlet haline gelir.”
Bilecik’in gelecek dönem içinde Türkiye’deki en avantajlı şehirlerden bir tanesi olacağını vurgulayan Vali Büyükakın, ”Bilecik şuanda pistten kalkmak üzere olan uçak gibi ve Bilecik’i bundan sonraki süreçte ki geleceği çok parlak, ben buna inanıyorum sizlerin de buna inanmanızı ve her ortamda dile getirmenizi temenni ediyorum. Bu sadece buna inanacağımız ve bu ruhla hareket edeceğimiz bir zemin gerekiyor. Bu zeminde yakında yakalanmak üzere. Bilecik’imizin geleceği için de çok hayırlı adımlar ve projelere imzalar atılır. Bu siyasi birlikteliğin Bilecik’in geleceği içinde çok güzel hizmetlere ve projelere vesile olur. Ramazan Bayramının hayırlara vesile olmasını, hem Bilecik hem ülkemiz için hem de dünya için barışa ve kardeşliğe, huzura vesile olmasını diliyorum.” ifadesinde bulundu.
Vali Büyükakın daha sonra eşi Figen Büyükakın ve beraberindekilerle Sevgi Evlerindeki çocuklarla ve Huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya gelerek, bayramlarını kutlayarak, çeşitli hediyeler verdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.