DOLAR
32,3433
EURO
35,1097
ALTIN
2.308,93
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BİLECİK’TE PROTOKOL BAYRAMLAŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BİLECİK’TE PROTOKOL BAYRAMLAŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Bilecik’te, Ramazan Bayramı dolayısıyla Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde bayramlaşma programı düzenlendi.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın konuklarını karşıladığı bayramlaşmaya; Vali Süleyman Elban, Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Yaşar Tüzün, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Muammer Ergaş, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, 9. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez,  daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

Davetliler daha sonra tek sıra halinde birbirleri ile bayramlaşırken, Belediye Başkanı Selim Yağcı, bulunanlarla tek tek tokalaşarak bayramlaştı.

 

Ağrı Valiliği görevine atanan Bilecik Valisi Süleyman Elban, burada yaptığı konuşmada, görev yaptığı bir yıllık süre zarfında görevini Bilecik’e layık olmak kaydıyla yapmaya çalıştığını söyledi.

 

Kendisine Bilecik’in sakin bir yer olduğunu ancak göreve geldikten kısa bir süre sonra FETÖ’nün darbe girişiminin ardından hareketli ve yoğun bir dönem yaşandığını belirterek, ”İlimizde farklı artık gündemi değiştirelim ve işlerimize koyulalım istedik ve onlarla uğraşmaya çalıştık, bir yıllık sürede o hengame ve koşturmanın ardından çabucak gelip geçti. Bu süre zarfında bu işler vesilesiyle değişik programlarda, bayramlarda beraber olduk. Birbirimizi yakından tanıma fırsatı bulduk, sizler beni çok çabuk kabullendiniz, aranıza aldınız ve kendiniz gibi gördünüz. Ben bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bende bu manada çok çabuk buraya ısındım ve kendimi de buraya aitmiş gibi hissetmeye başladım. Bu alışkanlık dolayısıyla da kendimi artık bir Bilecikli olarak kabul ediyorum. İlk görevim burası olmasından dolayı Bilecik’i ve Bileciklileri asla unutmayacağımı peşinen söylemek istiyorum. Ben hepinize Allah’a ısmarladık demeden önce benim sizler üzerinde hakkım olduğunu düşünmüyorum ama varsa helal olsun. Hepinize haklarınızı helal etmenizi istiyorum ve Allah’a ısmarladık diyorum.

 

Konuşmanın ardından siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.