DOLAR
32,6078
EURO
34,8089
ALTIN
2.494,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

BİLECİK’TE MAHALLE İFTARLARI KASIMPAŞA MAHALLESİ İLE DEVAM ETTİ

MAHALLE İFTARLARI KASIMPAŞA MAHALLESİ İLE DEVAM ETTİ

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Bilecik Milletvekili adayı Halil Eldemir bu defa Kasımpaşa Mahalle’sinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Bu yıl beşincisi düzenlenen mahalle iftarları programlarında Kasımpaşa Mahalle iftarı kanalboyunda gerçekleştirildi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde vatandaşlar birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadı. Besmele İlahi Gurubu Kur’an-ı Kerim okuyarak birbirinden güzel ilahileri mahalle sakinleri için seslendirdiler.

İftar öncesinde bütün masaları tek tek dolaşan Başkan Bakıcı ve Milletvekili adayı Halil Eldemir, vatandaşlarla görüşerek hayırlı Ramazanlar dilediler. Ezanın okunması ve ramazan topunun patlaması ile birlikte orucunu açan Başkan Bakıcı, iftar yemeğinin ardından mahalle sakinlerine hitap etti. Başkan Bakıcı yaptığı konuşmada; ” Ramazanın güzelliği bu sofraları sizler ile paylaştıkça artıyor. Öncelikle bu alanı dolduran siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün bildiğiniz üzere hepimizi üzen bir haber ile sarsıldık. Bugün burada sizlerin karşısında rahatça konuşabiliyorsam ve biz burada rahatça yaşıyorsak onların sayesinde, bugün toprağa verdiğimiz Şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum,” dedi. Şehitlerimizin kanının asla yerde kalmayacağını belirten Başkan Bakıcı, sonrasında Kasımpaşa Mahallesi’ne yapılacak olan Kuwait caminin temelinin atıldığını vatandaşlar ile paylaştı. İftar sofralarının oluşturulmasında destek veren tüm iş adamlarına teşekkür eden Bakıcı, önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyerek sözlerini tamamladı.

“Daha yaşanabilir bir Bozüyük için çaba gösteriyoruz”

Başkan Bakıcı’nın konuşmasının ardından konuşan AK Parti Milletvekili adayı Halil Eldemir; “Öncelikle Cenabı Allah’a bizleri bir Ramazan’a daha sizlerle birlikte ulaştırdığı için şükürler olsun. Bugün hepimizi derinden üzen bir olay sonucunda Şehit olan Ünal Demir kardeşimizi defnettik. Tüm ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun” dedi. Konuşmasında özellikle Kasımpaşa Mahallesi için son derece önemli olan hemzemin geçitler ile ilgili bilgi aktaran Eldemir; “Bozüyük’ü ortadan bölen tren yolunun olumsuzluk yaratmaması için yapılacak olan geçitlerimizin biri yeşilkent kavşağında tamamlandı, Diğer iki geçidimizi daha Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı ile birlikte ilçemize kazandıracağız, Aynı zamanda hükümetimiz tarafından yapımı başlayan Kapalı Spor salonunun yanı sıra, kapalı yüzme havuzunu da inşa edeceğiz. Bozüyük’ü daha güzel bir Bozüyük yapmak için uğraşıyoruz çaba gösteriyoruz” dedi.

Programda çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Bakıcı ve Milletvekili adayı Eldemir, çocuklara şeker dağıttı. İftar programının ardından eşi ile birlikte ev ziyaretleri yapan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı İbrahim, Şerife Kışçı ile Ömer Fatma Ayan çiftlerinin evlerine misafir oldu. Ziyaretlerinde ev sahipleriyle sohbet eden Başkan Bakıcı onların istek ve taleplerini dinledi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın eşi Emine Bakıcı ile birlikte katıldığı iftar programına Milletvekili Halil Eldemir ve eşi Funda Eldemir, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, bazı belediye meclis üyeleri, mahalle sakinleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.