DOLAR
32,6005
EURO
34,8189
ALTIN
2.493,24
BIST
9.473,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bilecik’te Liselilerin Mezuniyet Heyecanı

Bilecik Belediyesi organizatörlüğünde, Milli Eğitim  Müdürlüğü ile işbirliği içinde gerçekleştirilen mezuniyet programında liselerde okuyan 995 öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı.

 

Bilecik Edebali Stadında gerçekleştirilen mezuniyet programına, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Şube Müdürleri, Okul Müdür ve öğretmenleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Coşkulu ve renkli bir şekilde gerçekleştirilen mezuniyet programında Okul birincilerine geçici mezuniyet belgelerini protokol üyelerinin elinden aldı.

 

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

 

”BU MEZUNİYET SİZLER İÇİN BİR SON DEĞİL YENİ BAŞLANGIÇLAR DEMEKTİR, YOLUNUZ AÇIK OLSUN”

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, mezuniyet programında yaptığı konuşmada; ”Bugün Dirilişin, Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’imizde bir ilki daha gerçekleştirmenin haklı hazzı ve gururunu yaşıyoruz” ifadesine yer vererek; ”Biz birlikte Bilecik’imiz, biz birlikte Türkiye’yiz.

Herşeyi birlik ve beraberlik içinde yaptığımızda çok daha anlamlı oluyor. Daha önceki mezuniyetlerimiz her bir okulun kendisinin gerçekleştirdiği programlar ile oluyordu. Bugün geldiğimiz noktada ise Okul Aile Birliklerimiz ve velilerimiz bizlere Bilecik Belediyesi olarak bu anlamda birlikte bir mezuniyet programı tertip edilmesi talebinde bulundular. Bizler de böyle bir organizasyonun Sayın Valimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün onayı ile yapılabileceğini söyledik ve Valiliğimizin koordinasyonunda; Milli Eğitim Müdürlüğü ve belediyemiz işbirliğinde güzel bir program düzenledik. Sevgili gençler, sizler bugün mezun oluyorsunuz. Bu sizler için bir sonuç değil, yeni bir başlangıç demektir. Sizler bugün hayatınızın önemli bir safhası olan liseyi bitirdiniz ve İnşallah önünüzdeki üniversite hayatına da kavuşur ve en güzel şekilde mezun olursunuz. Sevgili gençler sizleri seviyoruz ve sizlere güveniyoruz. Sizler Ertuğrulgazi’nin, Hayme Ana’nın torunları, Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarısınız. Sizler 2023 hedefleri olan Türkiye’nin aydınlık geleceğisiniz. Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği muasır medeniyetler seviyesine ülkemizi sizler çıkaracaksınız.Ben bu anlamda sizleri bugünlere yetiştiren anne ve babalarınız başta olmak üzere öğretmenleriniz ve sizlere teşekkür ediyorum. Cenabı Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin” ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise Valilik koordinasyonunda Bilecik Belediyesi katkılarıyla güzel ve anlamlı bir etkinliğe imza attıklarını belirterek, programda emeği bulunan paydaşlara teşekkür etti.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Vali Yardımcısı Özgün ve Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a Okul Aile Birliği Başkanları;  tarafında çiçeklerin taktim edildiği programda protokol üyeleri tarafından okul birincilerine plaketleri taktim edildi.

 

ÖĞRENCİLER SANATÇI CİHAN YILDIZ İLE EĞLENCELİ ANLAR YAŞADI

 

Okul birincilerinin Okul Onur Kütüğüne plaket çakmasıyla devam eden programda daha sonra öğrenciler hep birlikte keplerini sevinçle havaya fırlattı.

 

Okul öğrencileri arasında birlik ve beraberlik tablosunun oluştuğu etkinlikte daha sonra Sanatçı Cihan Yıldız ve ekibi ile Bilecik Belediyesi Müzik ekibi tarafından konser verildi.

Öğrencilerin Mezuniyet Hatırası görseli önünde fotoğraf çektirdiği mezuniyet programı, pilav ve ayran ikramıyla sona erdi.

 

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.