DOLAR
32,5964
EURO
34,7967
ALTIN
2.494,72
BIST
9.462,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Bilecik’te ”Kristal Çınar Ses Yarışması” başlıyor

”KRİSTAL ÇINAR SES YARIŞMASI” İLE EN İYİ SESLER BELİRLENİYOR

 

Bilecik Belediyesi tarafından, Kültür ve Sanat Şehri Bilecik’te yeni ve güzel bir çalışmaya daha imza atılıyor.

 

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilecek ”Kristal Çınar Ses Yarışması” ile Bilecik en iyi ve en güzel sesini arıyor.

Bilecik’te birbirinden güzel aktiviteyi hemşehrilerimizle buluşturan Bilecik Belediyesi gerçekleştirdiği kültürel ve sanatsal etkinliklere bir yenisini ekliyor.

 

BİLECİK BELEDİYESİ SES YARIŞMASI BİLGİ VE ŞARTNAMESİ

 

– Yarışmamıza Bilecik İl genelinden tüm vatandaşlarımız katılım sağlayabilecektir.

 

– Alt yaş sınırı 15, üst yaş sınırı olmayacaktır.

 

– Önceki yıllarda Kristal Çınar Ses Yarışmasında 1. olan  katılımcılar tekrar yarışmaya katılım sağlayamayacaktır.

 

– Yarışma Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacaktır.

 

– Yarışmacılar istedikleri tarz,  şarkı veya türkü ile yarışmaya katılabileceklerdir.

 

– Yarışma 3 aşamadan oluşacaktır. Ön eleme, internet sayfasında anket sitesi üzerinden halk tarafından oylama , final gecesinde canlı performans olacaktır.

– Yarışmacılar müziksiz seslendirdikleri bir şarkıyı, video görüntü olarak şahsen Kültür Kongre merkezine kimlik fotokopisi ve dijital bir fotoğraf ile form doldurarak başvuracaklardır.

 

– Başvuru yapan yarışmacıların videoları, Belediyemiz web sitemizde www.bilecik.bel.tr/kristalcinarsesyarismasi ve  www.facebook.com/kristal çınar ses yarışması sayfasında yayınlanarak; 10 gün boyunca en çok oy  alan 10 yarışmacı finale kalacaktır. En çok oy alan 10 yarışmacı haricinde 5 yarışmacı jüri opsiyonundan finale kalarak toplamda 15 yarışmacı finalde yarışacaktır.

 

– Finale kalan yarışmacılar, final gecesi farklı bir şarkı ile müzik eşliğinde canlı performans sergileyeceklerdir.

 

– Yarışmaya katılacak yarışmacıların ön elemesi, Bilecik Belediyesi Kültür Sanat Görevlileri Müzik Eğitmenleri tarafından yapılacaktır.

– 18 yaşından küçük olan yarışmacılar velisi yada veli imzalı izin belgesi ile başvuru yapabileceklerdir.

 

KRİSTAL ÇINAR SES YARIŞMASI DEĞERLENDİRMELERİ

 

Final gecesi değerlendirme puanları seçici jüri üyeleri tarafından yapılarak dereceye girecek olan yarışmacılar, seçici jüri üyeleri, çevre illerden konservatuar dalında görev yapan öğretim görevlilerinden oluşacak heyet tarafından seçilecek. Yarışma tarihinden 1 gün önce Kültür ve Kongre merkezinde finale kalan yarışmacıların müzik eşliğinde genel prova yapacakları yarışmanın final gecesinde ise solistlere Belediyemizce kurulan profesyonel müzik ekibi eşlik edecektir. Son Başvuru tarihinin 7 Nisan  2017  Saat:17:00 olarak belirlendiği yarışmaya ilişkin  İnternet sayfasındaki oylamanın başlangıç tarihi ise 11 Nisan – Bitiş Tarihi: 20 Nisan 2017 Saat: 17:00 olarak belirlendi. Kristal Çınar Ses Yarışmasının Final Gecesi Tarihi: ise 25 Nisan 2017 Saat: 20:00’de gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.