DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
ALTIN
2.300,06
BIST
8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik’te iller arası karate şampiyonası

23.04.2017
A+
A-

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate İl Temsilciliği, 2017 yılı faaliyet programında yer alan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İller arası Kyokushin Karate Şampiyonası İstasyon Spor Salonunda yapılan açılış töreni ile start aldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında düzenlenen , İller arası Kyokushin Karate Şampiyonası açılış seromonisine Bilecik Valisi Süleyman Elban ,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, İllerden gelen antrenörler, hakemler, sporcular ve sporcu velileri katıldı.

İller arası Kyokushin Karate Şampiyonasına 7 İlden 17 kulüp, 20 antrenör olmak üzere toplamda 344 sporcu kafilesi katılmış olup, müsabakalarda 24 hakem 1 gözlemci görev yapacaktır.
Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, sporculara hitaben yaptığı açılış konuşmasında;

Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun simge şehri, ‘‘İnsanı Yaşatki Devlet Yaşasın diyen’’ Şeyh Edebali’ nin diyarı Ertuğrulgazi’nin sancağı olan Bilecik’imizde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum.

Sevgili Sporcular;

Karate gibi güzel bir branş’a gönül verdiğiniz için öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Düzenli ve disiplinli çalışmalar sonucu bu güzel branş’ı en güzel şekilde temsil edeceğinize can-ı gönülden inanıyorum.

‘‘Müsabakalarda sportmen ve centilmence mücadele ederek müsabakaları başarılı bir şekilde sonuçlandırmanızı temenni ediyor, tüm sporcularımıza sağlıklı ve başarılı bir şampiyona diliyorum. Başta İlimiz Karate Antrenörü Yılmaz Durmuş’a ,Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Programa Katılan Bilecik Valisi Süleyman Elban ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’a Karate Federasyonu tarafından Karate sporuna verdikleri desteklerden dolayı plaket takdim edildi. Ayrıca Bilecik Valisi Süleyman Elban Bilecik Karate Antrenörü Yılmaz Durmuş’a başarılarından dolayı plaket takdim etti.

Biten müsabakalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Bilecik Valisi Süleyman Elban takdim etti.

Açılış Seromonisi Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibinin sahne alması ve Karate gösterileriyle renkli görüntülere sahne oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.