DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK’TE İFTAR COŞKUSU

BİLECİK’TE İFTAR COŞKUSU

Şehrimizdeki her bir mahallede gerçekleştirilen ve mahalleliler arasında komşuluk bilincinin oluşmasını sağlayan Ramazan İftarları, bu yıl da gerçekleştiriliyor.

”Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma ve huzur ayıdır” düşüncesi çerçevesinde Bilecik Ramazan ayını; Geleneksel Mahalle İftarları, Osmanlı Çeşmelerinden Osmanlı Şerbeti İkramları, İftar sonrası temaşa sanatlarının sergilendiği programlar, çocuklara yönelik oyun ve eğlenceleri yaşayarak geçiriyor.

Bilecik Belediyesi Kapalı Pazar alanında kurulan iftar sofrasına; Orhangazi, Aşağıköy, İstasyon ve Osmangazi Mahalle sakinleri katıldı.

İftar programına; Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, İl Başkanı Yardımcısı Haşim Balcı, AK Parti Bilecik Milletvekili Aday Adayları; Selim Yağcı, Ramazan Kurtulmuş, Hüsnü Ersoy, Mustafa Yıldırım ve teşkilat üyelerinden oluşan heyet ile vatandaşlar katıldı.

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN:

‘’RAMAZANIN BEREKETİNİ PAYLAŞMAK İÇİN BİR ARAYA GELDİK’’

Bilecik Belediyesi tarafından yıllardır geleneksel olarak gerçekleştirilen Ramazan iftarlarını bu yıl da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Ramazan ayının bütün güzelliklerini şehrimizde yaşamak istediklerini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi:

”Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazanda yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik çok daha ön plana çıkmaktadır. Bu çerçevede de Belediye Başkanlığı olarak Gönüllerimizin Başkanı Selim Yağcı’nın yakın takibi ve ilgisiyle sürdürdüğümüz ve artık geleneksel hale gelen iftar programlarımızı bu yıl da devam ettiriyoruz. Bu akşam Orhangazi, Osmangazi ve İstasyon Mahallemiz ile Aşağıköy sakinlerimizi ağırlıyoruz. Bu anlamlı davetimize katıldığınız için ben çok teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan parti teşkilatımızın üyeleri ve milletvekili aday adaylarımıza da çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Selim Yağcı ise yaptığı konuşmada Bilecik Belediyesi olarak 6 yıl önce başlatılan bir geleneğin sürdürülmesinde duyduğu memnuniyeti belirterek, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

İftar programında çocuklar da birbirinden güzel oyun gruplarında eğlendi ve birçok çizgi film kahramanı ile fotoğraf çekti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.