DOLAR
32,3695
EURO
35,0258
ALTIN
2.325,72
BIST
9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BİLECİK’TE İFTAR COŞKUSU

BİLECİK’TE İFTAR COŞKUSU

Bilecik Belediyesi Kapalı Pazar alanında kurulan iftar sofrasına; Ertuğrulgazi, Beşiktaş ve İsmetpaşa Mahallesi sakinleri bir araya geldi.

Her bir mahallede gerçekleştirilen ve mahalleliler arasında komşuluk bilincinin oluşmasını sağlayan Ramazan İftarları, kapsamında bu kez Ertuğrulgazi, Beşiktaş ve İsmetpaşa Mahallesi sakinleri bir araya geldi.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği mahalle iftarlarından binlerce vatandaşımız aynı sofrada iftar açtı.

Birlik ve beraberlik tablosunun çizildiği iftar sofrasında vatanımız ve milletimizin birlik ve beraberliği için dualar yapıldı.

Bilecik Belediyesi tarafından yıllardır geleneksel olarak gerçekleştirilen Ramazan iftarlarını bu yıl da bütün güzelliğiyle devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Belediyemiz tarafından hazırlanan iftar programına katıldığınız için teşekkür ediyorum. Yine birçok güzelliğin yaşandığı bu iftar sofrasında bir araya geldik. Ramazan ayı rahmet ve bereket ayı. Bizler de Ramazan ayının bu güzelliklerinden faydalanmak için bir araya geliyoruz. Cenabı Allah Ramazan ayının bu güzelliklerini, bizlere ülkemize ve bütün İslam alemine yaşatsın’’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Aday Adayı Selim Yağcı ise yaptığı konuşmada Bilecik Belediyesi olarak 6 yıl önce başlatılan bir geleneğin sürdürüldüğünü belirterek, ‘’Değerli kardeşlerim öncelikle Ramazan Şerifinizin mübarek olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum. Bu akşam Belediye Başkanlığımız tarafından 6 yıldan bu yana büyük bir keyifle düzenlemiş olduğunuz iftar programına katılarak, şereflendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim çok şükür bu güzide şehrimize 15 yıl hizmet etme imkanı bulduk ve bu hizmetimizde her zaman insanımızın yararı ve memnuniyetini gözettik. Sizlerin daha güzel bir Bilecik’te yaşamanız için var gücümüzle gayret gösterdik. Cenabı Allah bizleri her zaman bir ve beraber eylesin. Böyle güzel günlerde bizleri buluştursun’’ ifadelerini kullandı.

Birbirinden güzel ikramlarla karşılanan çocuklar da güzel oyun gruplarında eğlendi ve birçok çizgi film kahramanı ile fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.