DOLAR
32,5999
EURO
34,8349
ALTIN
2.491,69
BIST
9.517,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Bilecik’te hırsızlık şebekesi çökertildi

Bilecik İli Bozüyük İlçesine bağlı; Karasu Vadisi, Karaağaç Köyü, Saraycık Köyü, Çaydere Köyü ile Bursa karayolu üzerinde bulunan ve genellikle yazlık olarak kullanılan ev ve işyerlerinden, Ocak ve Şubat 2017 aylarında art arda meydana gelen hırsızlık olayları üzerine, Bilecik İl Jandarma Komutanlığına bağlı Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığı, Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüğü unsurlarınca hırsızlık olaylarını aydınlatmak maksadıyla özel bir ekip oluşturuldu.

Yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olaylarının birbirleriyle benzerlik gösterdiği ve hırsızlıkların aynı şebeke tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiş, hırsızlık olaylarının meydana geldiği ev ve işyerleri özel ekip tarafından tek tek incelendi.

Son olarak; yurtdışında ikamet eden bir vatandaşın yazlık evinden aracının çalındığı ihbarı üzerine araştırmalar genişletilmiş ve çalıntı aracın izine Kütahya İli Seyitömer İlçesinde rastlanıldı.

Bilecik Valiliğinin Olur’u ile faillerin tespit ve yakalanması maksadıyla özel ekip Kütahya iline görevlendirilmiş, Kütahya İl J.K.lığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile koordineli çalışma sonucu hırsızlık şebekesi üyesi (3) şahsın açık kimlikleri tespit edilerek çalıntı araç ve çok sayıda malzeme ele geçirildi.

D.A, H.A. ve I.D. isimli hırsızlık şebekesi mensuplarınca Bilecik, Kütahya ve Eskişehir İllerinde gerçekleştirilen hırsızlık olaylarına ait olduğu tespit edilen; (3) Adet Av Tüfeği, (3) Adet Kurusıkı Tabanca, (1) Adet LCD Televizyon, (1) Adet Jeneratör, (3) adet Ağaç Kesme Hızarı, (2) Adet Akü, (6) Adet Elektrikli Matkap, (3) Adet Şarjlı Matkap, (2) Adet Spiral, (2) Adet Cep Telefonu ve muhtelif ev aletleri ele geçirilmiş ve çalıntı malzemelere el konuldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.