DOLAR
32,4870
EURO
34,8175
ALTIN
2.473,54
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Bilecik’te Hamam Hizmet Vermeye Başladı

Bilecik’te Hamam Hizmet Vermeye Başladı

Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi Merkezi Vatandaşlara Hizmet Vermeye Başladı

Bilecik Belediyesi tarafından Hamsu Vadisi girişinde yapılan Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezindeki çalışmalarda sona gelindi ve vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan, ilimiz ve yakın çevremizdeki örnek projelerden biri olan Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, müşterilerini almaya başladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Bener Yanar, merkezdeki son çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Bilecik Belediyesinin şehir için birçok önemli ve büyük çalışma ile buluşturduğunu dile getiren Başkan Yardımcısı Abdullah Ay; ‘’İlimiz tarihine ve kültürüne yakışacak ve Osmanlı Hamamı kültüründen birçok esintinin sunulacağı Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi Merkezimizde yetkili arkadaşlarımızla birlikte incelemelerde bulunduk. Şehrimize kazandırdığımız hamamda çalışmalar tamamlandı, gerekli son rütuşlar yapılıyor ve vatandaşlarımız hizmet almaya başladı. Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizde bütün çalışmalar tamamlandı. Çok kısa bir süre sonra resmi açılışını yapmayı planlıyoruz. . 4 kat şeklinde inşa edilen ve Osmanlı Hamam kültürünü Bileciklilerle buluşturacak olan Osmanlı Hamamı ile Bilecik’e büyük bir eser kazandırıldı. İçerisinde; Soğukluk ve Ilıklık Bölümü, Göbek Taşı Bölümü, Sauna, Tuz Odası, Kafeterya, Soyunma ve Dinlenme Odaları bulunan Osmanlı Hamamı’nda fizik tedavi anlamında da güzel imkanlar var. İnşallah bu eser ile şehir insanımızın büyük bir ihtiyacını gidermiş olacağız. Bu güzel eserin şimdiden ilimiz ve ilimiz insanına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.