DOLAR
32,4799
EURO
34,9320
ALTIN
2.437,00
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

BİLECİK’TE BAŞARILI GÜREŞÇİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

11.06.2018
A+
A-

BAŞARILI GÜREŞÇİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Kulübü sporcuları Türkiye Şampiyonası 1. ayağı olan Bilecik İl Şampiyonasında minikler ve gençler kategorisinde toplamda 20 madalya alarak minikler ve gençler de takım halinde şampiyon oldu.

Bozüyük İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu Türkiye Şampiyonası 1. ayağı olan Bilecik İl Şampiyonası’nda kategorilerinde ve kilolarında 1. olan 7 sporcu ile 2.’liği elde eden 10 sporcu ile Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Burada takımın antrenörü Kemal Karaboğa ve başarılı güreşçileri tek tek tebrik eden Kulüp Başkanı Avcıoğlu, sporculara madalya ve hediyelerini takdim etti. Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Kulübü Güreş Takımı 19-23 Haziran tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarına katılarak orada ilimizi ve ilçemizi temsil edecekler.

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Kulübü Güreş Takımının elde ettiği başarı üzerine “Daha büyük başarılarda gururlanmak dileği ile” diyen Başkan Bakıcı, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.