DOLAR
32,5555
EURO
34,8891
ALTIN
2.431,20
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
28°C

BİLECİK’TE “AİLE KOMİSYONU” TOPLANTISI

BİLECİKTE AİLE KOMİSYONU TOPLANTISI

Vali Yardımcısı Mustafa Güney başkanlığında Aile komisyonu toplantısı yapıldı. 

Vali Yardımcısı Güney, Erkek Yetiştirme Yurdu Toplantı Salonu’nda, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Akgül ve Denetimli Serbestlik İl Müdürü Emin Özel’in yanı sıra kamu kurum temsilcilerinin katıldığı toplantıda, bireyin doğal çevresi olan ailesinin yetişmesinde en büyük güce ve işleve sahip olduğunu söyledi.

Anne ve babanın çocukların eğitim ve gelişim sürecinin doğal üyeleri olduğunun altını çizen Vali Yardımcısı Güney, Bu nedenle çocukların doğal eğiticisi olan anne ve babaların bilinçli ve sistemli bir şekilde eğitim sürecine katılmaları gerekmektedir. Vatandaşlarımızın hem Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Aile eğitim” programlarına hem de Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 0-18 yaş Anne-baba eğitimlerine katılmaları önemli” ifadesinde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Akgül ise 2015 yılında Aile eğitim programı kapsamında 25 eğitimci uzmanın eğitim aldığı ve eğitimcilerin aile eğitimleri vereceğini bildirdi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bektaş Uçkun da 2015 yılında 0-18 yaş aile eğitimleri kapsamında 7 ayrı eğitimin yanı sıra Halk Eğitim Merkezi’nde 200 kişiye eğitim verildiğini anlattı.

İl Müdürlükleri tarafından 2015 yılında aile ile ilgili yapılan çalışmaların aktarıldığı toplantıda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve 18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri planlanması yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.