DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK’TE AĞIR TONAJLI ARAÇLARIN ŞEHİR İÇİ GEÇİŞLERİNE DÜZENLEME

AĞIR TONAJLI ARAÇLARIN ŞEHİR İÇİ GEÇİŞLERİNE DÜZENLEME

 

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Trafik Komisyonunca, şehir içi trafiğinin rahatlatılması amacıyla,1 Ocak 2017’den itibaren hafta içi ve hafta sonu 16:00 ila 19:00 saatleri arasında  kamyon ve daha büyük araçların şehir içine girişlerine izin verilmeyeceği bildirildi.

Bilecik İl Trafik Komisyonunca alınan kararla, ”Atatürk Bulvarı üzerinde akşam saatlerinde, resmi daireler, fabrika ve okulların mesai değişimi ve dağılımı  esnasında trafik yoğunluğunun artması, artan trafiğe ağır vasıta araçların da eklenmesiyle trafiğin durma noktasına geldiği gözlenmiştir. Bu nedenle, 3 bin 500 kilogramdan az yük taşımacılığı yapan kamyonet, panelvan türü hariç, kamyon,  tanker, çekici (tır) gibi büyük araçların 01 Ocak 2017 tarihinden itibaren haftanın  her günü Atatürk Bulvarında Mey İçki Fabrikası önündeki kavşak ile 1. Organize Sanayi Kavşağı arasında saat 16:00 ile 19:00 arasında geçişlerin yasaklanması uygun görülmüştür.”

Yorumlar

  1. misafir dedi ki:

    Tebrikler çok güzel. Ancak birde bu ana yollar üzerinde tek sıra parkları yasaklasanız. Hele ana arterdeki özellikle bankalar, marketler önüne tek sıra yetmiyor dörtlüleri yakıp ikinci sıraya park edip ATM’lerin önünde park edenlere ne demeli? Lütfen bu ana yola kesinlikle park ettirmeyin. Madem trafiği bu kadar düşünüyorsunuz buna da çare bulun.